Bipten kaç mesaj atarak internet Kazanma?

İçindekiler:

  1. Bipten kaç mesaj atarak internet Kazanma?
  2. Bastı kaptı nedir?
  3. Turkcell salla kazan hilesi nasıl yapılır?
  4. Bastı kaptı nasıl yapılıyor?
  5. Bastı kaptı saati ne zaman?
  6. Salla kazandan internet gelmesi için ne yapmalıyım?

Bipten kaç mesaj atarak internet Kazanma?

BiP uygulamasını Apple ve Google uygulama marketler üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. BiP uygulaması aracılığı ile 5 gün boyunca her gün üst üste 10 BiP mesajı göndermeniz durumunda, 1 hafta geçerli 1GB cepten internet kazanırsınız.

Bastı kaptı nedir?

Her Pazartesi GNÇ'lilere özel sürpriz hediyeler sürpriz saatinde Bastı Kaptı ile GNÇ'de ! GNÇ uygulaması 26 yaş altı gençlere fayda ve fırsatlar sunarak iletişim ve tanıtım yapılan bir dijital platformdur. ... Kampanya öncesinde, kampanyaya dair herhangi bir zaman ve fayda bilgisi verilmeyecektir.

Turkcell salla kazan hilesi nasıl yapılır?

Hesabım uygulamasına girdikten sonra Salla Kazan tıkladığınızda telefonunuzu sallamayın ve sabit bir yere bırakın sistem otomatik olarak size bedava 1 gb internet verecektir.

Bastı kaptı nasıl yapılıyor?

Turkcell'in oluşturduğu GNÇ uygulamasına giriş yapılarak bu kampanyadan yararlanmak mümkündür. GNÇ uygulamasına giriş sağlayan kişiler platformda yer alan “En Sevilenler” veya “Tüm Fırsatlar” sekmesine tıklamalıdır. Yönlendirilen sayfada ellerini çabuk tutarak hediyelere bastı kaçtı yapmalıdırlar.

Bastı kaptı saati ne zaman?

GNC uygulamasını indirin ve Pazartesi günleri uygulamayı açın ve butonun aktifleşmesini kontrol edin. Çoğu zaman saat 16:00 – 17:00 arasında aktif olan butona basın ve hediyenizi kazanın.

Salla kazandan internet gelmesi için ne yapmalıyım?

Hesabım uygulamasına girdikten sonra Salla Kazan tıkladığınızda telefonunuzu sallamayın ve sabit bir yere bırakın sistem otomatik olarak size bedava 1 gb internet verecektir. Deneme yanılmalara göre sallamayanlar daha fazla internet kazanmaktadır.