PTT engellilere kredi veriyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT engellilere kredi veriyor mu?
  2. Özürlülere kredi var mı?
  3. Evde bakım maaşı alan kişi kredi çekebilir mi?
  4. Özürlü maaşı nasıl öğrenebilirim?

PTT engellilere kredi veriyor mu?

PTT engelli kredisinin alınması için sadece PTT'ye değil, diğer bankalara da müracaat edilmesi mümkündür. 5 banka ile anlaşması bulunan PTT engelli kredisi, bu sayede her yıl engelli raporu olan kişilere verilmektedir. Bu krediden yararlanmak için 2022 engelli maaşına sahip olunması gerekir.

Özürlülere kredi var mı?

Bankalar tarafından istenilen şartları taşıyan vatandaşlar rahat geri ödeme fırsatıyla kredisini çekebiliyor. ... Aktifbank, Ziraat Bankası, AbarakaTÜRK, Akbank, Denizbank, Vakıfbank gibi daha pek çok bankadan engellilere özel düşük faizli krediden yararlanmak mümkün.

Evde bakım maaşı alan kişi kredi çekebilir mi?

Evet, evde bakım maaşı alanlar kredi kartı alabilirler. Bankalara kredi kartı başvurusu yapıp gelir olarak bakım maaşı gösteriebilir. Ayrıca bakım maaşı ile ihtiyaç kredisi başvurusu da yapılabilir.

Özürlü maaşı nasıl öğrenebilirim?

Bireyler bu işlem için kurulan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Alo 144 yardım hattını arayarak engelli maaşı veya evde engelli bakımı ödemelerini öğrenebilir. Bu bağlamda bireylerin yapması gereken tek şey telefonlarından 144 numarasını tuşlayarak arama gerçekleştirmektir.