Finansbank kredi kartı nasıl?

İçindekiler:

  1. Finansbank kredi kartı nasıl?
  2. Fix kart aidatı var mı?
  3. 2273 SMS kimin?
  4. Halk Bankası aidatsız kredi kartı hangisi?
  5. Finansbank kredi kartım gelmedi ne yapmalıyım?
  6. Qnb Finansbank kartım ne zaman gelir?

Finansbank kredi kartı nasıl?

Cep telefonunuzdan 2273*'e TC kimlik numaranızı yazıp kısa mesaj göndererek CardFinans başvurusu yapabilirsiniz. www.qnbfinansbank.com 'de İnternet Şubesi alanından, www.cardfinans.com.tr 'de Kart Başvuru alanından, Cep Şubesi'nden, 08'den veya QNB Finansbank Şubeleri'nden başvuru yapılabilir.

Fix kart aidatı var mı?

CardFinans Fix'le yıllık kart ücreti ödemezsiniz! Alışverişlerinizde taksit ve ParaPuan özelliklerinden faydalanırken yıllık üyelik ücreti ödemezsiniz.

2273 SMS kimin?

Cep telefonunuzdan 2273*'e TC kimlik numaranızı yazıp kısa mesaj göndererek CardFinans başvurusu yapabilirsiniz. *SMS tutarı, KDV ve ÖİV dahil olmak üzere; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom aboneleri için 0,65TL olarak ücretlendirilir.

Halk Bankası aidatsız kredi kartı hangisi?

Halkcard ise Halkbank'ın aidatsız kredi kartıdır. Halkcard ile yurt içi ve yurt dışında Visa veya MasterCard logosu bulunan tüm üye işyerlerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Finansbank kredi kartım gelmedi ne yapmalıyım?

1.6 Kredi kartım/ Banka kartım ulaşmadı Şubeden teslim alacağınız bu kart ile mevcut kartınızla yaptığınız tüm işlemleri yapabileceksiniz. Adres değişiklik talepleriniz için, güvenliğiniz nedeniyle 08 nolu çağrı merkezimizle görüşmenizi rica ediyoruz.

Qnb Finansbank kartım ne zaman gelir?

QNB Finansbank Kredi Kartı Başvuru Takip Ayrıca kredi kartınız onaylandıktan sonra başvurunuzu takip eden 2 hafta içerisinde size ulaşır.