Eureko Sigorta ne yapar?

İçindekiler:

  1. Eureko Sigorta ne yapar?
  2. Eureko Sigorta nedir ne işe yarar?
  3. Ferdi kaza poliçesi prim tahsilatı ne demek?
  4. Evim Garanti'de plus ne demek?

Eureko Sigorta ne yapar?

Eureko Sigorta Türk sigortacılık sektörünün saygın ve tercih edilen bir üyesidir. ... Eureko Sigorta, banka dağıtım kanalının yanı sıra, yurt çapında yaygın acente ve broker ağı ile de müşterilerine sigortacılık hizmet ve ürünleri sunmaktadır.

Eureko Sigorta nedir ne işe yarar?

Hayat dışının tüm branşlarında faaliyet gösteren Eureko Sigorta, 1989'da Garanti Sigorta olarak kuruldu ve Ekim 2007'de bugünkü adını aldı. Genel merkezi İstanbul'da bulunan Eureko Sigorta, Garanti BBVA ve yurt çapındaki acente ve broker ağı ile müşterilerine fark yaratan sigortacılık hizmet ve ürünleri sunar.

Ferdi kaza poliçesi prim tahsilatı ne demek?

Ferdi kaza sigortası, beklenmedik kaza riski nedeniyle kendinizi teminat altına alabileceğiniz bir sigortadır. Ferdi kaza sigortası neleri kapsar sorusunun cevabı olarak ise beklenmedik kazalara ilaveten deprem, sel, yer kayması ve terör olaylarına karşı sigorta poliçenizin sizi teminat altına alması verilebilir.

Evim Garanti'de plus ne demek?

Evim Garantide Plus ile evinizde gerçekleşebilecek her türlü risk için evinizi ve/veya eşyalarınızı geniş teminatlarla güvence altına alabilirsiniz. Poliçede belirtilen riskler sonucu evinizde bulunan misafir eşyalarının zarar görmesi sonucu oluşan hasarlarınız karşılanır.