İTÜ kayıt nasıl?

İçindekiler:

  1. İTÜ kayıt nasıl?
  2. İTÜ online kayıt nasıl yapılır?
  3. İTÜ sisteme giriş nasıl yapılır?
  4. İTÜ online mi?
  5. İTÜ 2021 bahar dönemi online mı?
  6. İTÜ Yaz Okulu 2021 online mı?
  7. Cezalı kayıt Nedir?
  8. ITÜ Bahar Dönemi uzaktan mı?

İTÜ kayıt nasıl?

Sisteme giriş yaptıktan sonra kullanman gereken hizmet e-hizmetler'de bulunan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kısmında yer alan Üniversite e-Kayıt olacak. Ya da giriş yaptıktan sonra https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit linkine girerek sistemin seni yönlendirmesini takip edip e-kaydını tamamlayabilirsin.

İTÜ online kayıt nasıl yapılır?

Sisteme giriş yaptıktan sonra kullanman gereken hizmet e-hizmetler ' de bulunan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kısmında yer alan Üniversite e-Kayıt olacak. Ya da giriş yaptıktan sonra https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit linkine girerek sistemin seni yönlendirmesini takip edip e kaydını tamamlayabilirsin.

İTÜ sisteme giriş nasıl yapılır?

İTÜ Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş için https://www.sis.itu.edu.tr/ adresi üzerinden “ÖBS Giriş” bağlantısı sizi iki aşamalı kimlik güvenlik denetiminin ilk aşaması için İTÜ Giriş sayfasına yöneltecektir.

İTÜ online mi?

Güz yarıyılında açılacak olan bahar yarıyılı dersleri, çevrimiçi yürütülecektir. TUR, ATA, ING 201, EKO201E, ING103CO/ES, seçmeli yabancı dil dersleri daha önce Senato tarafından karar verildiği şekilde 2021-2022 Güz yarıyılında çevrimiçi yürütülecektir.

İTÜ 2021 bahar dönemi online mı?

18 Şubat 2021 tarihinde toplanan İTÜ Senatosu'nun kararıyla İTÜ'de 2021 bahar döneminin hibrit olması kararı alındı. Yapılan açıklamanın detaylarına göre, İTÜ'nün benimseyeceği yeni eğitim modeli görünüşte hibrit olsa da yeni dönemin birçok öğrenci için online devam edeceği gözüküyor.

İTÜ Yaz Okulu 2021 online mı?

Yaz öğretimi 5 haftadır. Yaz öğretimi dersleri uzaktan eğitim yoluyla, dersin gün ve saatinde senkron olarak yapılacaktır. İTÜ içinden ve dışından öğrenci en fazla 10 kredi ders alabilecektir.

Cezalı kayıt Nedir?

Ders kaydı ve katkı payı ödemesi işlemlerinden herhangi birisi yapılmaz ise cezalı kayda kalınır. Genellikle katkı payı yatırılıp teze kaydolma işlemi yapılmadığından birçok öğrenci cezalı katkı payı yatırmak zorunda kalmaktadır.

ITÜ Bahar Dönemi uzaktan mı?

Dönem hakkındaki ayrıntılar Her fakültede belli sayıda sınıf gerekli ekipmanlarla donatıldıktan sonra talep eden öğretim üyeleri sınıfta ders anlatabilecek. ... Bu sayılan üç durum dışındaki tüm lisans ve lisansüstü dersler çevrimiçi yürütülecek.