ÇiçekSepeti nasıl işliyor?

İçindekiler:

  1. ÇiçekSepeti nasıl işliyor?
  2. Özel hediye ne olabilir?
  3. Çiçek sepetinde neler satılıyor?
  4. ÇiçekSepeti çiçekler canlı mı?
  5. ÇiçekSepeti siparis ne zaman gelir?

ÇiçekSepeti nasıl işliyor?

Siparişiniz teslim edilirken alıcı yerinde bulunmazsa siparişinizi alıcıya ulaştırabilecek kişilere ismi ve imzası alınarak teslimat yapılabilir. Siparişi teslim alan kişi ile ilgili bilgi, sms ve e-mail yoluyla göndericiye iletilir. Resmi ve özel kuruluşlara kendi prosedürleri çerçevesinde teslimat yapılır.

Özel hediye ne olabilir?

Sizin için hazırladığımız kişiye özel hediyelik ürünler içerisinde; kişiye özel yastıklar, fotoğraf baskılı duvar saatleri, isme özel masa saatleri, resimli puzzle'lar, kişiye özel kupa bardaklar, süblimasyon fotoğraf baskılı dekoratif taşlar, sevdiklerinizin fotoğraflarına özel kişiye özel telefon kapakları ve daha ...

Çiçek sepetinde neler satılıyor?

Çiçek Sepeti online çiçek, hediyelik ürünler ve gurme ürünlerin satışı yapılan bir pazaryeri olarak bilinmesine rağmen günümüzde takı ve saat, en ve yaşam ürünleri, kişisel ürünler, spor ürünleri, hobi ürünleri, anne ve bebek ürünleri, elektronik ürünler ve süpermarket, petshop ürünleri satışlarının yapıldığı bir ...

ÇiçekSepeti çiçekler canlı mı?

Sitemizde hem canlı hem yapay çiçek ürünlerimiz bulunmaktadır. ... Çiçek aranjmanlarımız, sipariş üzerine taze kesme çiçeklerle hazırlanıp teslim edilmektedir.

ÇiçekSepeti siparis ne zaman gelir?

90 dakikada teslimat, çiçek siparişinizin hemen teslim edilmesini istediğiniz anlarda seçebileceğiniz bir hızlı teslimat biçimidir. 90 dakika teslimat Türkiye'nin çoğu yerinde ücretsizdir.