Haylaytır nerelere sürülür?

İçindekiler:

  1. Haylaytır nerelere sürülür?
  2. Aydınlatıcı Krem nasıl kullanilir?
  3. Yuvarlak yüzde allık nereye sürülür?
  4. Aydınlatıcı kaş kalemi ne işe yarar?
  5. Beyaz göz kalemi nereye sürülür?
  6. Bronzer ve aydınlatıcı nasıl kullanılır?
  7. Bronzer Pudra nasıl sürülür?

Haylaytır nerelere sürülür?

Aydınlatıcı yüzün hangi bölümüne uygulanır? Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır.

Aydınlatıcı Krem nasıl kullanilir?

Daha doğal bir görünüm isteyenler fondöten yerine BB krem, CC krem veya yalnızca nemlendirici tercih edebilirler. Daha sonra elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına, burun üzerine, çene kısmına, alın bölgesine ve gözaltlarına parmaklar yardımıyla hafifçe krem aydınlatıcı uygulanır.

Yuvarlak yüzde allık nereye sürülür?

Yuvarlak yüz: Yüzünüzün ince ve uzun görünmesi için allığı yanaklarınızın tam üstüne uygulayın. Fırçayla C harfi çiziyor gibi yapın. Allığı saç diplerinize doğru uzatın ve çenenize de hafifçe sürün. Uzun yüz: Allığı sadece yanaklarınızın üzerine uygulayın.

Aydınlatıcı kaş kalemi ne işe yarar?

More videos on YouTube Göz, dudak, ve yüzü aydınlatmak için kullanılan iki uçlu çok amaçlı kalem. Gözlerin iç kısımlarını aydınlatmak için kullanılır. Göz,kaş ve elmacık kemiğinde kullanılabilir. Yorgun gözlere anında canlandırır.

Beyaz göz kalemi nereye sürülür?

1) Beyaz göz kalemi En basit şekilde gözlerin aydınlık ve büyük görünmesini sağlar. Bunun için beyaz göz kalemini alt göz kapağının içine sürün. Kesinlikle bu işlemi beyaz kalem ile yapın, koyu renk bir kalemle asla yapmayın.

Bronzer ve aydınlatıcı nasıl kullanılır?

Günlük makyajda aydınlık ve canlı bir görünüm elde etmek için ürünü elmacık kemiklerinin üzerine uygulayabilirsin. Bronzer'ı sürerken yanaklardan yukarıya doğru ve yuvarlak hareketler yaparak dağıtabilirsin. Bu şekilde sürmek hem makyajın daha doğal görünmesini sağlar hem de kalıp gibi durmasını engeller.

Bronzer Pudra nasıl sürülür?

Adım: Bronzer'ı fondöten gibi kullanacaksan direkt olarak makyaj bazının üzerine uygulayabilirsin. Eğer cildine bronzluk katmak için kullanacaksan ten makyajın bittikten sonra, yani fondötenin üzerine uygulamalısın. Adım: Bronzer'ından fırçanla biraz al ve sonrasında fazlalığın gitmesi için üfle.