Avrupanın yıldızı paketi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Avrupanın yıldızı paketi ne kadar?
  2. Digiturk evin yıldızı paketinde neler var?
  3. Digiturk full paket ne kadar?
  4. Taraftar Paketi ne var?
  5. Digiturk aile paketi ne kadar?
  6. Evin yıldızı paketi nedir?
  7. Evin yıldızı paketi ne kadar?

Avrupanın yıldızı paketi ne kadar?

Lig'in heyecan dolu maçları! beIN CONNECT'le dilediğin zaman dilediğin yerde spor izleme özgürlüğü! Kampanya kapsamında Avrupanın Yıldızı Paketi 12 ay ayda 49 TL üzerinden ücretlendirilir. Veri işleme ve paylaşım izni ile ilk 1 ay tüm kanallarında yer aldığı Yıldız Dolu ve yıl sonuna kadar Taraftar Paketi hediye!

Digiturk evin yıldızı paketinde neler var?

Farklı ülkelerin mutfak lezzetleri beIN Gurme, yerli belgeselleri beIN İZ, Yemek ve Eğlence konseptini beINHome&Entertainment kanalları bu pakette. Ek bir ücret ödemeden en sevdiğiniz programları beIN CONNECT ile TV'den, web'den, cepten veya tabletten izleyin.

Digiturk full paket ne kadar?

Digiturk Spor Paketi ile Süper Lig'in tüm derbi ve maçlarını izleyin. beIN Sports ve Taraftar Paketleri hepsi bu paketin içinde! Spor Yıldızı Paketi İçeriği, Ne Kadar, Neler Var inceleyin. Digiturk Yıldız Dolu Full Paket ile tüm kanallara sahip olun!...Digiturk 2021-2022 Fiyatları
FİYAT
BJK, FB, GS Derbileri90,00 TL
2 satır daha

Taraftar Paketi ne var?

Kredi Kartına Özel 12 Ay Boyunca Ayda 99 TL Fırsatı! Taraftar Paketine özel; ilk ay tüm kanallar hediye! Taraftar Paketine özel; 12 Ay Boyunca Anadolu Taraftar Paketi Hediye! Ödüllü filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk kanalları ve çok daha fazlası! ... Kampanya 12 ay taahhütlüdür.

Digiturk aile paketi ne kadar?

Kampanya Detayları Kampanya kapsaminda Ailenin Yıldızı Paketi ilk 3 ay ayda 24 TL, kalan aylar ayda 37TL'dir. Kampanya kapsaminda 1 ay Yıldız Dolu Paketi hediyedir. Aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir İkamet edilen konutun bulunduğu binada ortak Digiturk anteni olmaması halinde ise dış kurulum yapılır.

Evin yıldızı paketi nedir?

Eğlence, yaşam, belgesel ve spor bu pakette! En popüler ve kaliteli doğa, bilim, yaşam belgesel kanallarıyla, eğlenceli ve geliştirici çocuk kanallarıyla TV keyfini doya doya yaşayın.

Evin yıldızı paketi ne kadar?

Faturalıya özel 24 ay boyunca ayda sadece 24,00 TL! Engelli ve Gazilerimize 24 ay boyunca 15,6TL! Kampanya 24 ay taahhüt verilmesi durumunda geçerlidir.