156 jandarma hangi durumlarda aranır?

İçindekiler:

  1. 156 jandarma hangi durumlarda aranır?
  2. Jandarmanın numarası 156 mı?
  3. Ihbar nereye yapılır?
  4. Jandarma karakolu nereye şikayet edebilirim?
  5. Jandarma nasıl şikâyet edilir?
  6. Karakola yapılan şikâyet kaç günde sonuçlanır?

156 jandarma hangi durumlarda aranır?

Bir suçun işleneceğinden şüpheniz varsa, şüpheli bir şey duyuyor veya görüyorsanız, 156 Jandarma İmdat Telefonunu arayabilirsiniz. Emin olun ki Jandarma en kısa zamanda yardımınıza koşacaktır. Çünkü Jandarma size bir telefon kadar yakındır.

Jandarmanın numarası 156 mı?

156 JANDARMA ONLİNE İHBAR HATTI.

Ihbar nereye yapılır?

ALO 155,1 Vatandaşların kurallara uymayan işletmeleri 155, 1 numaralarını arayarak ihbar edebileceklerine yönelik bilgilendirilmeleri, buna ilişkin anonsların yapılmasının sağlanması, bu kapsamda yapılacak ihbarlara gecikmeksizin müdahale edilmesi için tüm kolluk birimlerinin uyarılması.

Jandarma karakolu nereye şikayet edebilirim?

AA muhabirinin İçişleri Bakanlığı yetkililerinden edindiği bilgiye göre, vatandaşlar ile kurumlar, herhangi bir kolluk görevlisiyle ilgili şikayet ya da ihbarlarını, dilekçeyle valilik ve kaymakamlıklara ya da Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezinin (CİMER) "cimer.gov.tr" ve komisyonun "kollukgozetim.gov.tr" internet ...

Jandarma nasıl şikâyet edilir?

Vatandaşların ihbar, şikâyet, müracaat ve yardım taleplerini Jandarma birimlerine en kısa zamanda ulaştırabilmelerini temin edebilmek amacıyla kurulan üç rakamlı özel telefon hattıdır.

Karakola yapılan şikâyet kaç günde sonuçlanır?

Maddesi derki, Suçların soruşturma ve kovuşturması sırasında Cumhuriyet savcısı, hâkim veya mahkeme tarafından yazılı olarak istenilen bilgilere on gün içinde cevap verilmesi zorunludur.