Açık Öğretim para yatırma son gün ne zaman?

İçindekiler:

  1. Açık Öğretim para yatırma son gün ne zaman?
  2. AÖL kayıt yenileme kaç TL 2020?
  3. Üniversite harcı var mı?
  4. Üniversite harç parası ne demek?

Açık Öğretim para yatırma son gün ne zaman?

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemeleri, Perşembe günü Saat 23:59'a kadar Kredi Kartı/Banka Kartı (Çevrimiçi Başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilir.

AÖL kayıt yenileme kaç TL 2020?

Kayıt yenileme ücreti: Açık Öğretim Lisesine kayıt yenileme yaptıracak öğrenciler, her yıl belirlenen kayıt yenileme sınav ücretini ödemek zorundadır. 2020 yılında bir dönem için kayıt yenileme sınav ücret olarak 50 TL ve halk eğitim merkezi okul aile birliği hesabına; 5 TL olarak belirlenmiştir. (50 TL Açık Öğretim ...

Üniversite harcı var mı?

Yükseköğretim öğrencilerinin 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ödeyeceği katkı payı ortalama yüzde 10 zamlandı. Resmi Gazete'de dün yayımlanan karara göre tıp fakültelerinde öğrencilerin ödeyeceği harç 642 TL'den 706 TL'ye, hukukta 340 TL'den 374 TL'ye çıkarıldı.

Üniversite harç parası ne demek?

Üniversiteyi ikinci öğretim ya da açık öğretim şeklinde okuyan öğrencilerden alınan ücrettir. Öğretmenlerin ek olarak ders verdikleri düşüncesiyle uygulanan bir sistemdir.