Detoks bandı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Detoks bandı nasıl kullanılır?
  2. Evde ayak detoksu nasıl yapılır?
  3. Kinoki Detox Ayak Bandı nedir?
  4. Detoks ayak Bandı nedir?
  5. Epsom ayak banyosu nasıl yapılır?
  6. Epsom tuzu ayaklara nasıl kullanılır?
  7. Himalaya tuzu ayak banyosu nasıl yapılır?

Detoks bandı nasıl kullanılır?

Ortasında yapışık duran poşetle birlikte bantı ayağınızın tabanına gerdirerek yapıştırın. Sonra çorabınızı giyerek yatağınıza yatıp uyuyun. 8-12 aat sonra, sabahleyin bant'ı çıkardığınızda resimde görüldüğü gibi bir renk aldığını göreceksiniz. Giyeceğiniz çoraplar, bant'ın kazara ayağınızdan çıkmasını engelleyecektir.

Evde ayak detoksu nasıl yapılır?

Bir bardak deniz tuzu ve karbonatı su dolu bir leğenin içerisinde iyice eritin. Suyun ayağınızı sokabileceğiniz sıcaklıkta olmasına özen gösterin. Karbonat ve deniz tuzunu suda erittikten sonra ayaklarınızı bu suyun içerisinde 45 dk bekletin. Her gün bu karışım ile ayak detoksu yapabilirsiniz.

Kinoki Detox Ayak Bandı nedir?

Detox Ayak Bandı Detox Nedir? Detox vücudun toksinlerden arındırılmasıdır. ... Detox ayak bantları gece yatmadan önce ayak tabanına uygulanır. Gece boyunca vücutta birikmiş zararlı toksinleri doğal yoldan absorbe edip vücudunuzu arındırırken, aynı zamanda ayaktaki refleks alanlarını uyarır.

Detoks ayak Bandı nedir?

Detox ayak bantları gece yatmadan önce ayak tabanına uygulanır. Gece boyunca vücutta birikmiş zararlı toksinleri doğal yoldan absorbe edip vücudunuzu arındırırken, aynı zamanda ayaktaki refleks alanlarını uyarır.

Epsom ayak banyosu nasıl yapılır?

Bir miktar suyun içerisine 2-3 yemek kaşığı sirke ile 1-2 yemek kaşığı epsom tuzunu ekleyin. Ayaklarınızı bu suyun içerisinde 30 dakika bekletmelisiniz. Sirke ve epsom tuzu ayaklardaki ölü derilerin atılmasına, ayakların canlılık ve yumuşaklık kazanmasına neden olabilir.

Epsom tuzu ayaklara nasıl kullanılır?

1) Ayak Detoksunda Kullanımı Bir kova içine ayaklarınızı geçecek kadar sıcak su ekleyin ve sıcak suyun içine 1 çay bardağı kadar epsom tuzu dökün. Epsom tuzunun çözünmesini bekleyin ve ılık bir sıcaklığa geldiğinde ayaklarınızı bu suyun içine 20 dakika bekleyin.

Himalaya tuzu ayak banyosu nasıl yapılır?

Aynı şekilde bu tuz, sadece ayak banyosu için de kullanılabilir. Ayakların üzerine kadar gelen ılık suya yarım bardak kadar Himalaya tuzu eklenerek, yaklaşık 5-6 dakika ayaklar içinde bekletilir. Masaj yapılması emilim hızını ve kalitesini artıracağından, faydayı da maksimize edecektir.