Amber parçası nedir?

İçindekiler:

  1. Amber parçası nedir?
  2. Amber kokusu hangi parfümlerde var?
  3. Amber tütsü ne işe yarar?
  4. Amber Sandal tütsü nedir?
  5. En güzel tütsü kokusu nedir?
  6. Amber kokusu nasıl elde edilir?

Amber parçası nedir?

Amber dediğimiz şey en basit yapımıyla labdanum reçinesiyle vanilya karışımı. Tabii bu ikili karışıma eklenen maddeler parfümörün hayalindeki ambere ulaşmak istemesiyle artabilir. Ama en basitiyle amber dediğimiz şey bu iki maddenin karışımı.

Amber kokusu hangi parfümlerde var?

Amber Parfüm
  • %4. ...
  • Oriflame Amber Elixir Edp Kadın Parfüm. ...
  • . ...
  • Michael Kors Sexy Amber EDP 100 ml Bayan Parfümü ...
  • Oriflame Amber Elixir Mystery 50 Ml Kadın Parfümü ...
  • Oriflame Amber Elixir Crystal 50 Ml Kadın Parfüm. ...
  • Eda Taşpınar Desert Rose Amber 200 ml Body Mist Parfüm. ...
  • Trussardi Amber Oud 100 ml EDP Erkek Parfüm.
Daha fazla öğe...

Amber tütsü ne işe yarar?

Yer yer odunsu ancak genel anlamda hoş ve hafif kokulardan oluşan amber tütsü, bu bakımdan hem sakinleşmek hem de meditasyon gibi ritüellerde daha etkili bir sakinleşme elde edilmesi için tercih edilmektedir. Amber kokusu ayrıca eşsiz kokusu ile birlikte ortam enerjisini de yenilemeyi sağlamaktadır.

Amber Sandal tütsü nedir?

Amber en özel kokulardan biridir. Amber sandal kokusu hafif olmasının yanı sıra etkili ve kalıcı bir kokuya sahiptir. İnsan beyninde kalıcı etki yaratmaktadır. Tütsü 29/2 cm uzunluğunda olup 24 gr ağırlığındadır.

En güzel tütsü kokusu nedir?

Sara ve benzeri hastalıkların tedavisinde de kullanılan tütsüler, ortamlardaki kötü ve baskın kokuların tamamen giderilmesi için de kullanılır. ... Ayrıca uzun süreli etkisi ile aroma ve hoş kokuların kalıcılığı uzundur. En güzel tütsü kokusu, çiçek özleri ile elde edilen ferahlık ve dinginlik sağlayan tütsülerdir.

Amber kokusu nasıl elde edilir?

Amber erkek geyiklerin vücudundan elde edilen bir kokudur. Bu kokunun birleşiminde esans olarak kullanılan misk ise balinaların okyanuslara bıraktığı salgıların bir deyişle balina kusmuklarının zaman içerisinde farklı formlara girmiş halinden elde edilen bir kokudur.