Bilgisayar Programcılığı Uzaktan öğretim ne demek?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar Programcılığı Uzaktan öğretim ne demek?
  2. Uzaktan öğretim de okula gidilir mi?
  3. Bilgisayar Programcılığı hangi alandan alıyor?
  4. MCPD sertifikası nasıl alınır?

Bilgisayar Programcılığı Uzaktan öğretim ne demek?

Uzaktan Eğitim ; zamandan ve mekandan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüse gelme zorunluluğu olmaksızın mevcut var olan bilgisayar teknolojileri vasıtası ile tamamen sanal ortamda canlı, görüntülü, sesli olarak derslerin işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar izleyebileceği ...

Uzaktan öğretim de okula gidilir mi?

Tüm üniversitelerde bu eğitim sisteminin en önemli benzerliklerinden biri bazı üniversitelerde ufak farklılıklar gösterse de öğrencilerin okula gitme zorunluluklarının olmamasıdır. Tüm üniversitelerde uzaktan eğitim sistemine öğrenciler ÖSYM ile istedikleri programa yerleştirilebilirler.

Bilgisayar Programcılığı hangi alandan alıyor?

Bilgisayar programcılığı bölümünün öğretimi İngilizce değildir. Bilgisayar Programcılığı Hangi Puan Türü İle Öğrenci Alıyor? Bilgisayar programcılığı bölümü sayısal puanı ile öğrenci almaktadır.

MCPD sertifikası nasıl alınır?

Herhangi bir daldaki MCPD sertifikasını almanız için öncelikle konu ile ilgili MCTS sınavlarını vermeniz gerekmektedir. Daha sonra ise MCPD ile ilgili teknoloji sınavına girmeniz gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/mcpd.aspx sayfasını ziyaret edebilirsiniz.