Zeynel Özdoğan kimdir?

İçindekiler:

  1. Zeynel Özdoğan kimdir?
  2. Calista Otel sahibi kim?
  3. En pahalı otel kaç TL?
  4. Ali Kizildağ kimdir?

Zeynel Özdoğan kimdir?

Zeynel Özdoğan, uzun yıllardır tanıdığım ve gıpta ile başarılarını izlediğim, Anadolu'nun bağrından çıkmış çok değerli bir iş insanıdır. Babasından aldığı nasihatlere yaşamı boyunca dikkat eden, çalışanlarına, evlatlarına gerçek bir 'babalık' gösteren Zeynel Bey, başkentin önemli bir değeridir.

Calista Otel sahibi kim?

ABD Lideri Barack Obama'nın seçtiği Calista Luxury Resort, Özdoğan Grubu'na ait... Özdoğan Kardeşler tarafından 2007'de açılışı yapılan Calista'nın genel müdürü ise aynı zamanda POYD Başkanı Ali Kızıldağ... Zeynel Özdoğan'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Özdoğan Grup'un geçmişi 1966 yıllarına dayanıyor.

En pahalı otel kaç TL?

GECELİĞİ 243 BİN LİRA Dünyanın en pahalı otel odası, 12 yatak odalık süitiyle Geneva'da bulunan Hotel President Wilson'a ait. Bu süitte bir gece konaklamanın bedeli 81 bin dolar (yaklaşık 243 bin TL).

Ali Kizildağ kimdir?

Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) yeni başkanı oldu. BW Plus Khan Hotel'de gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığı'nı Salih Çene'nin yaptığı Genel Kurul'da tek liste ile seçime gidildi.