Turkcell hat ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell hat ücretleri ne kadar?
  2. Özel numara nasıl alınır?
  3. Özel numara turkcell nasıl yapılır?
  4. Vodafone özele açma nasıl yapılır?

Turkcell hat ücretleri ne kadar?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.

Özel numara nasıl alınır?

İşte, merak edilen tüm detaylar. Operatörler üzerinden gizli arama gerçekleştirmek için #31# tuşladıktan sonra aramak istediğiniz telefon numarasını girebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirerek arama yaptığınız zaman aradığınız kişinin ekranında “Özel Numara Arama” yazar.

Özel numara turkcell nasıl yapılır?

Turkcell operatörü kullanıcısının gizliden arama yapabilmesi için numaranın başına #31# kodu yazılmalıdır. Örnek vermek gerekirse #31#05... şeklinde yazılıp arama tuşuna basılmalıdır. Böylece karşı tarafa numara ya da isim bilgisi yerine "gizli numara arıyor" ya da "özel numara arıyor" bilgisi ulaşacaktır.

Vodafone özele açma nasıl yapılır?

Gizli numaradan gelen cagrilari engellemek için: GiZLi AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yi arayabilirsiniz Gizli numaradan gelen cagrilari kabul etmek için: GiZLi KAPAT yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046'yi arayabilirsiniz "Vodafone Gizli Numaraya Kapali" servisini aktif hale getirmiş ...