Açıköğretimde lojistik bölümü var mı?

İçindekiler:

  1. Açıköğretimde lojistik bölümü var mı?
  2. AÖF lojistik hangi fakülteye bağlı?
  3. Atatürk Üniversitesi Lojistik kaç yıllık?
  4. Dış Ticaret bölümü hangi fakülteye bağlı?
  5. Istanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik hangi fakülte?
  6. Uluslararası lojistik ve Taşımacılık kaç yıllık?
  7. Lisede Ulaştırma Bölümü Nedir?
  8. Dış Ticaret bölümü hangi alanda?
  9. Marmara Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü hangi kampüste?
  10. Uluslararası Ticaret ve lojistik PR ne demek?

Açıköğretimde lojistik bölümü var mı?

Lojistik Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi Lojistik Önlisans Programı Diploması” alırlar.

AÖF lojistik hangi fakülteye bağlı?

Mezuniyet Koşulları 2020-2021 öğretim yılından önce İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programına kayıt yaptıran mevcut öğrenciler, mezuniyet koşullarını yerine getirmeleri halinde “İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programı Diploması” alacaklardır.

Atatürk Üniversitesi Lojistik kaç yıllık?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Lojistik Ön Lisans Programı'nı kazanan arkadaşlarımız iki yıllık yani dört yarıyıl boyunca 120 AKTS'yi yani Avrupa Kredi Transfer Sistemi dediğimiz krediyi tamamladıkları takdirde rahatlıkla mezun olabilirler.

Dış Ticaret bölümü hangi fakülteye bağlı?

Açıköğretim Fakültesi. Programın Amacı: Programın amacı; Ulusal ekonomide önemli yer tutan dış ticaret alanında teorik ve pratik bilgilerle donatılmış kalifiye ve uzmanlaşmış, girişimci meslek elemanı yetiştirmektir.

Istanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik hangi fakülte?

İÜ AUZEF Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi | İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi.

Uluslararası lojistik ve Taşımacılık kaç yıllık?

Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünde öğrencilere 4 yıllık lisans eğitimi verilir ve bölümden mezun olabilmek öğrenciler zorunlu stajlarını tamamlamaları gerekmektedir ve 240 AKTS kotasını doldurmaları istenmektedir.

Lisede Ulaştırma Bölümü Nedir?

Lojistik, taşıma, depolama, gümrük ve diğer tedarik zinciri prosedür işlemlerini yapma yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Ulaştırma hizmetleriyle, ürün veya hizmetler hedef pazarlara daha ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaştırılmaktadır.

Dış Ticaret bölümü hangi alanda?

Dış Ticaret bölümü, ithalat ve ihracata dayalı bankacılık, taşımacılık, gümrük gibi dış ticaretle ilgili iş kollarında çalışacak ara insan gücü yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Marmara Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü hangi kampüste?

Dış Ticaret bölümü dersleri Anadoluhisarı kampüsünde yer alan dersliklerde yapılmaktadır. Ayrıca okulumuzun tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı bulunmakta, öğrenciler sunum için projeksiyon cihazları kullanabilmektedirler.

Uluslararası Ticaret ve lojistik PR ne demek?

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Lisans Programı; envanter, taşımacılık, depolama ve paketleme gibi konuları içeren ve bu yönde genel olarak ekonomi, ithalat ve ihracat uygulamaları, lojistik, muhasebe, pazarlama, dış ticaret işlemleri gibi iktisat ve işletme derslerini kapsayan entegre bir programdır.