Apple TV ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Apple TV ile neler yapılabilir?
  2. Apple TV 32 GB yeterli mi?
  3. Apple TV 4 nesil ne zaman çıktı?
  4. 4K SDR nedir?
  5. Apple TV nedir ücretli mi?
  6. Apple TV 4K nasıl kullanılır?
  7. Apple TV kaçıncı nesil olduğunu nasıl anlarız?
  8. Ilk Apple TV ne zaman çıktı?
  9. SDR ve HDR nedir?

Apple TV ile neler yapılabilir?

Cihazın içerisinde puhutv, Netflix, YouTube, TV+, Blu TV, Amazon Video Prime gibi ülkemizin çok kullanılan online televizyon platformlarının uygulamaları bulunuyor. Ek uygulama yüklemeye gerek kalmadan tüm bu platformların uygulamalarına kumanda üzerinden erişebiliyorsunuz.

Apple TV 32 GB yeterli mi?

Apple TV 4K'nın 32 GB ve 64 GB kapasiteli seçenekleri var. Eğer çok fazla oyun yüklemeyi düşünmüyorsanız, 32 GB sizin için yetecektir. Apple TV 4K'nın temelinde internetten akış olduğu için, depolama alanının multimedya içeriklerle çok fazla bir ilgisi bulunmuyor.

Apple TV 4 nesil ne zaman çıktı?

Dolby Vision for HDR video teknolojisi sayesinde sinema kalitesinde bir deneyim yaşatacak olan ve daha canlı renklere sahip olan 4. nesil Apple TV, 4K yayınlar için minimum 15Mbps'lik bağlantı gerektirecek. 32 ve 64 GB dahili depolama seçenekleri ile gelen Apple TV, 22 Eylül tarihinde satışa çıkacak.

4K SDR nedir?

4K Standart Dinamik Aralık (SDR): HDR10 veya Dolby Vision'ı desteklemeyen 4K televizyonlarda kullanılır. 4K Yüksek Dinamik Aralık (HDR): Daha geniş bir renk ve parlaklık aralığıyla video görüntülemek için HDR'yi destekleyen 4K televizyonlarda kullanılır.

Apple TV nedir ücretli mi?

Apple TV'nin yeni özelliklerinin ve Apple TV+ servisinin tanıtıldığını geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık. Apple'ın orijinal içeriklerini de içinde barındıran online bir streaming servisi olan Apple TV+, belirlenen içeriklerin ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Apple TV 4K nasıl kullanılır?

Apple TV'nizi güç kaynağına takın ve ardından bir HDMI kablosuyla televizyonunuza bağlayın. Apple TV 4K aygıtında 4K HDR filmleri izlemek için HDMI 2.0 veya sonraki model bir kablo kullandığınızdan ve televizyonunuzun 4K'yı, HDR'yi veya her ikisini desteklediğinden emin olun.

Apple TV kaçıncı nesil olduğunu nasıl anlarız?

Apple TV Ana ekranından Ayarlar > Genel > Hakkında'yı seçin ve Model'i kontrol edin.

Ilk Apple TV ne zaman çıktı?

Mart 2007 Apple TV/Tanıtım tarihi

SDR ve HDR nedir?

HDR, normalden daha fazla kontrast oranlı görüntüleri tanımlayan High Dynamic Range (Yüksek Dinamik Aralık) teriminin kısaltmasıdır. SDR nedir? Standard Dynamic Range, bugün sinema ve televizyon ekranlarında izlerken kullanılan normal kontrast oranıdır.