Samsun kent müzesinde neler var?

İçindekiler:

  1. Samsun kent müzesinde neler var?
  2. Kent Muzesi hangi günler açık?
  3. Samsunda kaç müze var?
  4. Bandırma Vapuru kaca kadar acik?
  5. Bandırma gemisi nerede?
  6. Samsun Müze Müdürü kimdir?
  7. Antalya Müze kart nerelerde geçerli?

Samsun kent müzesinde neler var?

Kent merkezinde oldukça işlek bir noktada yer alan Samsun Kent Müzesinin, C3 kısmında canlandırılan balmumu heykeller eşliğinde kentin sağlık, yemek kültürünün yanı sıra düğün gelenekleriyle ilgili bilgiler bulunuyor. Kentin kültür ve sanat geçmişi de burada anlatılıyor.

Kent Muzesi hangi günler açık?

Ziyarete açık günler: Haftanın 7 günü hizmete açıktır, sadece Pazartesi 13.00-17.00 hizmet vermektedir. The museum was built in 1928 as a facility for railway construction workers. In the course of time, it served for different purposes such as a football club building.

Samsunda kaç müze var?

Samsun'da günümüzde ziyarete açık 19 müze bulunmakta olup Cerrahi Aletler ve Sağlık Müzesi, Çarşamba Şehir Müzesi ve adlandırılmamış müze gemi projesinden haiz üç müze hâlen kurulma aşamasındadır.

Bandırma Vapuru kaca kadar acik?

Pazartesileri temizlik nedeniyle 12:00- 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Giriş ücreti 2021 yılında öğrenci için 2TL, yetişkinler için 5 TL dir. Bandirma Vessel represents the first step of our Independence War.

Bandırma gemisi nerede?

Ali Çakır, “Gerçek Bandırma Vapuru, 1925 yılında büyük bir motor arızası verince sökülerek hurdaya ayrılmıştır. 1933 yılında yapılan çalışmaların ardından geminin replikası hayata geçiriliyor. O gemi şu an Samsun'da müze olarak sergileniyor.

Samsun Müze Müdürü kimdir?

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Müdürü Muhsin Endoğru görevinden alınarak 6 ay süreyle Samsun Kültür Müdürlüğü'nün emrine verildi. Endoğru'nun görevinden alınma sebebi belirlenemezken, Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Müdürlüğüne Necati Kodalak getirildi.

Antalya Müze kart nerelerde geçerli?

Müze Kartın Geçtiği Yerler
ADANA ARKEOLOJİ MÜZESİAdana
ASPENDOS ÖREN YERİAntalya
ANTALYA ATATÜRK EVİ MÜZESİAntalya
ELMALI MÜZESİAntalya
ANTALYA ETNOGRAFYA MÜZESİAntalya
226 satır daha•BE