Açık lise sınav görevi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Açık lise sınav görevi nasıl alınır?
  2. Mebbis sınav görevi onayı nasıl yapılır?
  3. MEBBİS Sınav görev isteği nasıl yapılır?
  4. Sınavlarda gözetmen olmak için ne yapmalı?
  5. KPSS sınavında kimler görev alabilir?

Açık lise sınav görevi nasıl alınır?

1) Başvuru yapmak için MEBBİS'e giriş yapıp "Sınav İşlemleri Modülü"ne ardından da açılan sayfada "Sınav Görevi İstekleri" ne tıklayınız. 3) Hangi sınavlarda görev almak istiyorsanız "İstiyorum" seçip kaydediniz. * Görevlendirmeler puanı en düşük öğretmenden başlayarak yapılmaktadır.

Mebbis sınav görevi onayı nasıl yapılır?

3. Sınav İşlemleri Modülü/Sınav Görevlerim menüsüne tıklatarak görevlendirmenizi kontrol ediniz. Eğer sınav görevlendirmeniz var ise ONAY/RED bölümündeki Onayla butonuna belirtilen süre içerisinde tıklatınız ve görevinizi onaylayınız.

MEBBİS Sınav görev isteği nasıl yapılır?

1. https://mebbis.meb.gov.tr adresine internet tarayıcınız kullanarak TC Kimlik Numaranız ve Şifreniz ile giriş yapınız. 2. Sol menüden Sınav İşlemleri Modülüne tıklatınız. 3. Görev İstek bölümünden talepte bulunacağınız sınav görevi için İstiyorum kutucuğunu seçerek işaretleyiniz.

Sınavlarda gözetmen olmak için ne yapmalı?

Kısaca özetlemek gerekirse; ÖSYM Sınav Gözetmeni olabilmek için öncelikle ya üniversite personeli olmanız yada MEB personeli olmanız gerekmektedir. Bu kurumlarda görevli iseniz sonrasında bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM Temsilciliğinden GİS (Görevli İşlemleri Sistemi) şifresi almanız gerekmektedir.

KPSS sınavında kimler görev alabilir?

Kimler ÖSYM Temsilcisi Olabilir? Profesör ve Doçent unvanında olan kişiler olabilir. Ankara'da faaliyet gösteren Yükseköğretim Kurumlarında çalışan, ÖSYM tarafından verilen eğitimi almış ve Sınav Merkezi Tercih Sistemine dahil edilmiş kişiler arasından seçilir.