Memorial SGK anlaşması var mı?

İçindekiler:

  1. Memorial SGK anlaşması var mı?
  2. Anlaşmalı kurum ne demek?
  3. Memorial Hastanesi Bahçelievler kimin?
  4. Anlaşmalı Kurumlar departmanı ne iş yapar?
  5. Memorial kaç şubesi var?
  6. Medstar sahibi kim?
  7. Anlaşmalı Kurumlar birimi ne iş yapar?

Memorial SGK anlaşması var mı?

Şişli, Ataşehir, Suadiye ve Etiler'de merkezleri bulunan Memorial Hastaneleri SGK ile anlaşmalı. Kardiyoloji, kardiyovasküler cerrahi ve organ nakli dallarında sadece Şişli ve Ataşehir'deki merkezlerde SGK geçerli. Medicine Hospital İstanbul'da Bağcılar ve Pendik olmak üzere iki merkezde hizmet veriyor.

Anlaşmalı kurum ne demek?

Anlaşmalı kurum, sigorta yaptırdığınız sigorta şirketinin, sigorta teminatlarını gerçekleştirmek için anlaştığı kurumlara denir. Her sigorta şirketinin anlaştığı kurum birbirinden farklıdır.

Memorial Hastanesi Bahçelievler kimin?

Memorial Hastanesinin sahibi olan Turgut Aydın aynı zamanda A101 ve English Home zincirinin de sahibi. 2000 yılında hizmete giren Memorial Sağlık Grubunun çoğunluk hissesi, Turgut Aydın ve ailesinin aitti.

Anlaşmalı Kurumlar departmanı ne iş yapar?

Anlasmali Kurumlar ve Özel Sigortalar Uzmanı Görev Tanımı; *Özel Sağlık sigortalı hastaların kayıt ve provizyon işlemlerinin yürütülemesi için tüm alt yapının hazırlanması. *Özel Sağlık sigortalı hastaların kayıt ve provizyon işlemlerinin yürütülemesi.

Memorial kaç şubesi var?

İlk hastanesi 2000 yılında kurulan Şişli Memorial Hastanesidir. Hastaneleri, ayaktan tedavi merkezleri, göz sağlığı merkezi ve laboratuvarları ile grubun 6 şubesi vardır. Grup JCI Akreditasyon Kalite Belgesi'ni Türkiye'de ilk, dünyada alan 21. hastane olmuştur.

Medstar sahibi kim?

Antalya'da Yıldız, Topçular ve Hayat hastaneleri ile hizmet veren Medstar'ın yüzde 62.5 hissesi, 2 yıl önce gerçekleştirilen işbirliği ile Memorial Sağlık Grubu tarafından satın alınmıştı. 2011'den bu yana mimari ve teknolojik olarak değişen, ileri tıp teknolojisine sahip tanıtedavi üniteleri ile gelişen Medstar, güçlü ...

Anlaşmalı Kurumlar birimi ne iş yapar?

Görev Tanımı: Resmi anlaşmalı kurumlar bünyesinde gelen ayaktan ve yatarak tedavi gören hastaların anlaşmalı kurumlara gelen evraklarını branş bazında düzenlemek, sıralamak ve dosyalamak, fatura kesim aşamasında ve sonrasında İcmallerini hazırlamak kuruma teslim aşamasında katılımcı olmak, fatura inceleme aşamasında da ...