Canias ERP ne demek?

İçindekiler:

  1. Canias ERP ne demek?
  2. Canias kimin?
  3. Canias 40 nedir?
  4. Hakan Karabiber Kimdir?
  5. IAS ne demek?
  6. LOGO ERP programı nedir?
  7. IAS accredited nedir?
  8. IAS akreditasyonu nedir?
  9. Logo yazılım ne iş yapar?

Canias ERP ne demek?

CANIAS ERP şirketinizin tüm iş süreç verilerini tek bir yapı altında toplayıp, farklı yazılımlardan ve sistemlerden doğan karışıklığı önleyerek şirketinizi karmaşadan uzak bir şekilde yönetmenizi sağlar.

Canias kimin?

1989 yılında Yaşar Hakan Karabiber tarafından Karlsruhe, Almanya'da kuruldu. ERP çözümleri, otomasyon, IoT ve iş zekası teknolojilerinde uzmanlaştı. 1000'den fazla müşteri ve 30.000'den fazla kullanıcısı ile 32 ülkede 16 dilde hizmet vermekte.

Canias 40 nedir?

canias4.0, bir ERP çözümünde olması gereken tüm geliştirmeler ile donatılmış, mevcut ve gelecekteki pazar için gereken tüm teknolojilere sahip ve tamamen entegre çalışan bir Endüstri 4.0 çözümü sunar. Sürdürülebilir ve her zaman kişiselleştirilebilir teknolojisi ile her sektöre uygundur.

Hakan Karabiber Kimdir?

IAS (Industrial Application Software), Türkiye'nin en büyük yazılım firmalarından biri. Girişimci Hakan Karabiber tarafından kurulmuş olan şirket, cirosunun yüzde 70'ini Almanya, Fransa, İsviçre, Avusturya ve İngiltere'de yapıyor.

IAS ne demek?

IAS, uluslararası denetim yapan, kar amacı gütmeyen ve kamuya hizmet veren Amerika akreditasyon kurumudur. Bu kurum 1975 yılından beri devlet kurumları ve ticari işletmeler gibi pek çok farklı alandaki kurum ve kuruluşları akredite etmektedir.

LOGO ERP programı nedir?

Logo ERP çözümleri, her ölçekten ve her sektörden işletmenin tüm verileri ve iş süreçlerini merkezi bir şekilde uçtan uca yönetmesini sağlıyor. ... Operasyonel süreçleri otomatik hale getiren ERP iş yükünü de önemli ölçüde azaltarak zaman ve maliyet tasarrufu kazandırıyor.

IAS accredited nedir?

IAS, uluslararası denetim yapan, kar amacı gütmeyen ve kamuya hizmet veren Amerika akreditasyon kurumudur. Bu kurum 1975 yılından beri devlet kurumları ve ticari işletmeler gibi pek çok farklı alandaki kurum ve kuruluşları akredite etmektedir.

IAS akreditasyonu nedir?

IAS, USA orijinli bir akreditasyon kuruluşudur. 1975'ten bu yana akreditasyon hizmeti veren kar amacı gütmeyen, kamu yararına çalışan bir kuruluştur. IAS, devlet kurumları, ticari işletmeler ve profesyonel dernekler de dahil olmak üzere çok çeşitli şirket ve kuruluşları akredite eder.

Logo yazılım ne iş yapar?

Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. ... Logo, farklı işletme ve teknolojilere yatırım yapıp, son yıllarda organik ve inorganik büyümeye bağlı olarak büyük atılımlar ve gelir artışı gerçekleştirdi.