Step aleti ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Step aleti ne işe yarar?
  2. Cross step Aleti ne işe yarar?
  3. Step tahtası nereleri çalıştırır?
  4. Step kilo verdirir mı?
  5. Step tahtası yüksekliği kaç cm?

Step aleti ne işe yarar?

Stepper, tüm vücudu çalıştırdığı gibi, alt bölgedeki karın kasları, popo, abdüktör, adüktör, kuadriseps, baldır gibi bir çok kası yoğun çalıştırıyor. Vücudun daha ince ve fit bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. Göbek, basen, alt karın gibi bölgelerinde incelme ve güçlenme sağlıyor.

Cross step Aleti ne işe yarar?

Detaylı Ürün Açıklaması ALETİ Daha sıkı bir vücut için küçük ve kullanışlı çok işlevlilik Kardiyo ve kas geliştirme antrenmanı yapmanızı sağlar. ... Kilo vermeyi, kardiyovasküler sistemi çalıştırmayı, aynı zamanda vücudun alt bölgelerini (kalça, basen, baldır vb) ve karın kaslarını güçlendirmeyi sağlar.

Step tahtası nereleri çalıştırır?

· Bir kardiyo egzersizi olan step antrenmanı, kısa sürede ısınmanızı sağlayarak tüm vücudu ve kasları çalıştırır. · Stepper üzerine inip çıktıkça hem bacaklar hem de kollar etkili biçimde kullanılır. · Step egzersizinin en çok çalıştırdığı kaslar ise bacak ve kalça kaslarıdır.

Step kilo verdirir mı?

Az önce zumba, step ve aerobik gibi egzersizlerin kilo vermeye çok fazla etkisi olmadığından bahsettik. Kilo verme noktasında bu aktiviteler çok ciddi katkılar sağlamasalar da vücudu sıkılaştırmak ve şekillendirmek için doğru alternatifler arasında yer alırlar.

Step tahtası yüksekliği kaç cm?

Kademe Yüksekliği Seçenekleri :1. Kademe Yüksekliği : 10 cm1. Kademe Yüksekliği : 15 cm2 farklı kademe yüksekliklerinden birini tercih edebilirsiniz.Step Tahtasının Ölçüleri :Boy : 68 cm En : 28 cmYükseklik : 15 cmDayanıklı malzemeden üretilmiştir.