Denizli Devlet Hastanesi implant yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Denizli Devlet Hastanesi implant yapıyor mu?
  2. Üst çeneye kaç implant yapılır?
  3. Devlette implant yapilir mi?
  4. Implant hangi uzmanlık alanına girer?
  5. Sigorta implant yapıyor mu?
  6. İmplant ne kadar sürer 2021?

Denizli Devlet Hastanesi implant yapıyor mu?

İmplant uygulamaları hastanemizde poliklinik şartlarında başarılı bir şekilde yapılmaktadır. İmplant yaptırmak isteyen hastalarımız, hastanemizden herhangi bir diş hekimine MHRS'den randevu alarak veya hasta iletişim birimlerimize başvurarak ayrıntılı bilgi alabilirler.

Üst çeneye kaç implant yapılır?

Birçok vakada üst çeneye 8 alt çeneye 6 implant uygulanmaktadır. Implant üzerine ağız büyüklüğü ve çene yapısına göre tüm çene implant için genelde 26 ila 28 adet dişten oluşan protez yapılır. İmplant sayılarındaki farklılık, kişinin kemik durumuna göre değişir.

Devlette implant yapilir mi?

Devlet hastanesinde implant yaptırmak mümkün bir işlemdir. Devlet hastanesinde implant yaptırmak ve diğer diş tedavilerini görebilmek mümkündür.

Implant hangi uzmanlık alanına girer?

İmplant konusunda çene cerrahı çok önemlidir normal bir diş hekimi de implant uygulaması yapabilir fakat ileri derecede bir uygulama gerekiyorsa bir çene cerrahına gitmek daha iyi sonuç elde edilmesini sağlar. Diş hekimliğinin cerrahi branşını oluşturan bu bölüm için doktora düzeyinde bir eğitim almak gereklidir.

Sigorta implant yapıyor mu?

Normal şartlarda 4 yılda bir yenilenmesi gereken hareketli ve sabit protezlerin hasta kaynaklı sebepler nedeniyle bu süreden önce yenilenmeye ihtiyaç duyulması halinde gerçekleştirilecek implant tedavisi SGK tarafından karşılanmaz.

İmplant ne kadar sürer 2021?

İmplant için 3 ay bekledikten sonra, implantın artık kemik ile bütünleştikten sonra, bir iki seans protez uygulanır. Genel toplamda en fazla 4 ay sürecek olan implant tedavisi sonucunda kişiler artık doğal dişlerine oldukça yakın dişler elde edebilir.