Pegasus PNR kodumu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Pegasus PNR kodumu nasıl öğrenebilirim?
  2. TK uçuş numarası nedir?
  3. Uçak bileti check-in nedir?
  4. E-bilet numarası nedir?
  5. Check-in işlemi ne zaman yapılır?
  6. E-bilet numarası nasıl öğrenilir?
  7. E-bilet no nerede yazar?

Pegasus PNR kodumu nasıl öğrenebilirim?

PNR (rezervasyon) numaranızı not aldıysanız, Bilet İşlemleri sayfasından PNR no ve soyadınız ile arama yaptırarak kontrol edebilir veya 0888 228 12 12 numaralı Çağrı Merkezimiz aracılığıyla bilgi alabilirsiniz.

TK uçuş numarası nedir?

Çift biten numaralar kuzey ve doğu yönünde uçuş yapan uçak seferleri için geçerlidir. TK1704 ile Stuttgart Havalimanı'ndan havalanan THY uçağı Atatürk Havalimanı'na iniş yapar. Batıya gerçekleştirilen uçuşlar ise tek numara ile biter.

Uçak bileti check-in nedir?

Check-in işlemi havaalanında bagaj verme ve bilet kontrol işleminden geçme olayıdır. Misafirlerimiz havaalanına gitmeden önce flypgs.com'dan Check-in sekmesinden Rezervasyon (PNR) Numarası ve ad- soyadınızı girerek işleminizi yapabilirsiniz.

E-bilet numarası nedir?

E-bilet numarası nedir? Online satın aldığınız biletlerde, e-posta adresinize gelen elektronik bilet (e-bilet) üzerinde e-bilet no olarak yer alan, genellikle rakamlardan oluşan ve her bilette değişiklik gösteren numaradır.

Check-in işlemi ne zaman yapılır?

Online check-in işlemleri uçuş saatinden 24 saat önce başlar ve uçuşa 90 dakika kala biter. Bu süre içinde check-in işleminizi yaptırabilirsiniz.

E-bilet numarası nasıl öğrenilir?

Bu kodu online bilet satın alımı sonrasında tarafınıza gelecek e-mail ve SMS mesajında ve basılı biletinizin üzerinde bulabilirsiniz.

E-bilet no nerede yazar?

Ebilet (havayolunun yazdırdığı belge) PNR numaranız, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi uçuş kuponunuzun / biletinizin sağ tarafına doğru basılmış olan ilk altı alfasayısal karakterdir.