Izmir kart nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Izmir kart nasıl yüklenir?
  2. Izmir kent kartımda ne kadar var?
  3. HES kodu karta nasıl yüklenir?
  4. Izmirim karta en fazla kaç TL yüklenir?
  5. Eshot bakiye nasıl yüklenir?

Izmir kart nasıl yüklenir?

İzmir toplu ulaşım sistemlerinde kullanılan tüm İzmirim kartlara, her hangi bir yükleme noktası aramadan doğrudan internet üzerinden kredi kartı ile yükleme yapmak mümkün oluyor. www.izmirimkart.com.tr adresine ister cep telefonu, isterseniz diğer cihazlarla girip https://www.izmirimkart.com.tr/tr/IzmirimkartTLYukleme/ ...

Izmir kent kartımda ne kadar var?

1- https://www.eshot.gov.tr sitesine giderek İzmirim kart bakiye sorgulama seçeneğine tıklayın. 2- Açılan kısma akıllı kart numaranızı ve ekranda gördüğünüz kodu girin. 3- Devam et diyerek İzmirim kartınızda bulunan bakiyeyi sorgulayabilirsiniz.

HES kodu karta nasıl yüklenir?

Otobüs kartınıza HES kodunuzu yüklemek için önünüze çıkan forumda HES kodu kısmına E-devlet veya Hayata Eve Sığar uygulamasından aldığınız HES kodunu giriniz. - Daha sonra T.C. kimlik veya pasaport numaranızı belirtilen alana girin. - Akabinde ise Ulaşım kartı /Bilet No. / Kredi Kartı No. giriniz.

Izmirim karta en fazla kaç TL yüklenir?

İnternet üzerinden yüklenebilecek TL limitleri nelerdir? izmirimkart.com.tr üzerinden İzmirim Kart'a bir seferde en az 1 TL, en fazla 100 TL yükleme yapılabilir. Bekleyen yüklemeler aktif hale getirilmeden en fazla 2 defa yükleme işlemi yapılabilir.

Eshot bakiye nasıl yüklenir?

İzmirim Kart'ın içerisine ve Eshot tl yükleme işlemleri için ise bakiye yüklemek için online olarak online. izmirimkart.com.tr/giris#TL_Yukle adresinden yapabilirsiniz. Ayrıca şehrin içerisinde özel dolum bayileri bulunmaktadır.