WhatsApp internet paketi olmadan çalışır mı?

İçindekiler:

  1. WhatsApp internet paketi olmadan çalışır mı?
  2. WhatsApp için internet bağlantısı gerekli mi?
  3. Vodafone sınırsız WhatsApp ne zamana kadar geçerli?
  4. Vodafone sınırsız WhatsApp görüntülü konuşma dahil mi?

WhatsApp internet paketi olmadan çalışır mı?

Son güncelleme ile Wi-Fi veya Hücresel Veri bağlantısının olmadığı zamanda WhatsApp`tan gönderilen mesajlar, aktif internet bağlantısı olana kadar uygulamada kalıyor, daha sonra kullanıcıya gönderiliyor. ... Ancak internetsiz WhatsApp şimdilik sadece Android cihazlarda çalışıyor.

WhatsApp için internet bağlantısı gerekli mi?

Bilindiği üzere Wi-Fi veya Hücresel Veri bağlantısının olmadığı zaman WhatsApp'tan gönderilen mesajlar, aktif internet bağlantısı olana kadar uygulamada kalıyor, daha sonra kullanıcıya gönderiliyor. Ancak WhatsApp'ı artık internetsiz şekilde kullanabilmek mümkün olacak.

Vodafone sınırsız WhatsApp ne zamana kadar geçerli?

Vodafone, tüm faturalı bireysel müşterilerine 1 ay, faturasız bireysel müşterilerine ise 1 hafta süreyle geçerli sınırsız WhatsApp kullanımı hediye edecek. Paket dahilinde internet kotasından düşmeden WhatsApp üzerinden görüntülü konuşulabilecek.

Vodafone sınırsız WhatsApp görüntülü konuşma dahil mi?

Paket dahilinde internet kotasından düşmeden WhatsApp üzerinden görüntülü konuşulabilecek. Şirket açıklamasına göre, Vodafone, müşterilerine en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor. ... Kampanya süresince WhatsApp üzerinden yapılan mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşmalar müşterilerimizin internetinden yemeyecek.