CNR kaç m2?

İçindekiler:

  1. CNR kaç m2?
  2. Istanbul Havalimanından CNR Fuar alanına nasıl gidilir?
  3. CNR Boat Show 2021 iptal mi?
  4. CNR Boat Show 2021 iptal mı?
  5. CNR mobilya fuarı kaçta açılıyor?
  6. Istanbul mobilya Fuarı nerede?
  7. CNR Boat Show ne zaman?
  8. CNR Avrasya Boat Show 2020 nerede?

CNR kaç m2?

CNREXPO Yenişehir Fuar Merkezi, 32.000 m2 kapalı, 47.000 m2 açık alan.

Istanbul Havalimanından CNR Fuar alanına nasıl gidilir?

İlk yöntem HAVAİST araçları. İstanbul Yeni Havalimanı'ndan kalkan HAVAİST araçları Yenibosna/Kuleli'ye gidin. Ardından Yenibosna Metro İstasyonu'na gidip metroyla bir durak giderek “DTM-İstanbul Fuar Merkezi” 'nda metrodan inin. Bu istasyondan yürüyerek CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

CNR Boat Show 2021 iptal mi?

CNR Expo Fuar Merkezi'nde binlerce deniz severi buluşturacak olan fuar, pandemi nedeniye uygulanmakta olan kısıtlamalar arasında yer alan hafta sonu sokağa çıkma yasağının CNR Avrasya Boat Show için ciddi bir kayıp oluşturması nedeniyle 19- tarihine ertelendiği belirtildi.

CNR Boat Show 2021 iptal mı?

CNR Avrasya Boat Show 19 Şubat'ta Açılıyor Dünyanın en büyük iki fuarından biri olan 'un, Türk denizcilik sektörünün gelişmesine ve ticaretine verdiği destek 2021 yılında da devam edecek.

CNR mobilya fuarı kaçta açılıyor?

CNR Mersin Mobilya Fuarı 'de açılıyor.

Istanbul mobilya Fuarı nerede?

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi'nde eş zamanlı olarak; 260.000 m²'lik alanda düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı; Ürün gruplarına göre ayrılmış 23 Salonda yerli ve yabancı 3000'den fazla marka katılımı ile dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerine kapılarını açacak.

CNR Boat Show ne zaman?

Denizcilik sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan CNR Avrasya Boat Show, mega yat, tekne ve diğer yelkenlileri ile 19- tarihleri arasında 16. kez mavi tutkunlarıyla buluşacak.

CNR Avrasya Boat Show 2020 nerede?

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen CNR Avrasya Boat Show Denizde , 13 – 18 Ekim tarihleri arasında MarinTurk Marina / Pendik'te deniz tutkunlarını bir araya getiriyor. 100.000 metrekarelik alanda düzenlenecek festivalde 5 bin ile ...