Öğretmen müfettiş olabilir mi?

İçindekiler:

  1. Öğretmen müfettiş olabilir mi?
  2. Devlette müfettiş ne iş yapar?
  3. Okulda memur ne iş yapar?
  4. Banka müfettişi ne kadar kazanır?
  5. Maarif müfettişi nerede çalışır?
  6. Maarif Müfettişleri Koordinatörlüğü nedir?

Öğretmen müfettiş olabilir mi?

Yeni düzenlemeye göre, sadece "hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri" mezunları Bakanlık Maarif Müfettişi olabilecektir. ... Dolaysıyla Bakanlık, 8 yıl ve daha fazla hizmeti olan öğretmenler arasından, yarışma sınavıyla Bakanlık Maarif Müfettiş Yardımcısı alabilecektir.

Devlette müfettiş ne iş yapar?

Soruşturmalar açarlar, açık soruşturmaları yürütürler ve sonuca bağlarlar. Çeşitli konulardaki doğrulamalar da onların yetki alanındadır. Gerekmesi halinde soruşturma kapsamında bilirkişiye başvururlar. Soruşturma tamamlanınca raporunu hazırlayarak bir üst makama sunarlar.

Okulda memur ne iş yapar?

Okullarında, personelin özlük dosyalarını tutan, okulla ilgili mali işleri izleyen ve gerekli işlemlerini yapan, okulun arşiv işlerini düzenleyen kişidir.

Banka müfettişi ne kadar kazanır?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Banka Müfettişi7.85011.090

Maarif müfettişi nerede çalışır?

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Ankara'da kuruludur ve Milli Eğitim Maarif Müfettişleri temelde Ankara'da görev yapmaktadırlar. Ancak gerek görülmesi haline Bakanlık başka illerde çalışma merkezleri kurabilmektedir.

Maarif Müfettişleri Koordinatörlüğü nedir?

Maarif müfettişleri, illerde il müdürlüklerine bağlı olarak inceleme, araştırma, rehberlik hizmetleri ile il müdürünün vereceği diğer görevleri yapacak.