Havaş batıkent'ten geçiyor mu?

İçindekiler:

  1. Havaş batıkent'ten geçiyor mu?
  2. Havaş ödemesi nasıl yapılır?
  3. Batıkent Havaalanı nasıl gidilir?
  4. Ordu Giresun Havaalanı nasıl gidilir?
  5. Havaist ücreti nasıl ödenir?

Havaş batıkent'ten geçiyor mu?

Havaş Servisleri Artık Batıkent'ten Geçiyor Esenboğa Havalimanı'na ulaşım için kullanılan Havaş otobüsleri Batıkent Çakırlar büyük göbekten geçmektedir. Çakırlar PTT önünde bulunan duraktan  ...

Havaş ödemesi nasıl yapılır?

· HAVAİST İnternet Sitesi ya da Mobil Uygulaması üzerinden kredi kartı ile ödeyip oluşan QR kodu araçtaki cihaza okutarak ödeme yapabilirsiniz.

Batıkent Havaalanı nasıl gidilir?

Batıkentten Esenboğa Havalimanı'na Ticari Taksiler ile kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsniz. Batıkent Esenboğa Havalimanı arası mesafe yaklaşık 43 km dir. Batıkent ile Esenboğa Havalimanı arası taksi ücreti yaklaşık 1 TL arasındadır.

Ordu Giresun Havaalanı nasıl gidilir?

Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden Ordu-Giresun Havalimanı'na HAVAŞ servis otobüsleri ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Ordu otogarından hareket eden HAVAŞ servis otobüsleri Kumbaşı'nda Metro yazıhanesi önünden, Ünye ve Fatsa ilçelerinde ise otogardan yolcularını alıp havalimanına gitmektedir.

Havaist ücreti nasıl ödenir?

Araç içerisinde kredi, banka kartı ile yapabilir ya da mobil uygulamamızdan ve internet sitemizden temassız ve güvenli ödeme sağlayabilirsiniz. Nakit ile ödeme için duraklarımızda ve havalimanında bulunan gişemizde nakit karşılığında QR kodlu bilet satılmaktadır.