Dermapen kalıcı mıdır?

İçindekiler:

  1. Dermapen kalıcı mıdır?
  2. Dermapen kaç seans olur?
  3. Dermapen kaç yaşında yapılır?
  4. Dermapen leke tedavisi nasıl yapılır?
  5. Dermapen kaç ay sonra etkisini gösterir?
  6. Dermapen sonrası yüzde leke kalır mı?

Dermapen kalıcı mıdır?

Dermapen tedavisinin etkisi geçici midir? Cevap: Dermapen kalıcı etkili bir uygulamadır ve yok olan lekeler tekrar ortaya çıkmaz fakat ciltte yeni oluşabilecek lekeler için yılda 2 kez koruma seansları yaptırmanızı öneriyoruz.

Dermapen kaç seans olur?

Genellikle kırışıklıklara, lekelere ve hastanın yaş aralığına bakılarak yapılan bir işlem olan bu tedavi yöntemi, etkili sonuçları ile sıklıkla tercih edilir. Ortalama bir dermapen süreci, 3 ila 6 seans aralığında tamamlanır. Seanslar arasında en az 1 ay olacak kadar zaman bırakılır.

Dermapen kaç yaşında yapılır?

DERMAPEN UYGULAMASI HANGİ YAŞ GURUBUNA UYGULANIR? Dermapen uygulamasının yaş sınırı yoktur. Özellikle ergenlik döneminde cilt yağlanması,gözenek problemi olan herkese uygulanabilir.

Dermapen leke tedavisi nasıl yapılır?

Dermapen leke tedavisi için kullanılan bir yöntemdir. Ucunda çok sayıda iğne bulunan bir cihaz kullanılarak cilt yüzeyinde küçük delikler açılır. Milimetrik iğneler kullanıldığı için delikler oldukça miniktir ve gözle görülmez.

Dermapen kaç ay sonra etkisini gösterir?

Uygulama başladıktan sonra 6 hafta sonrasında gözle görülebilecek şekilde sonuçlar başlamakta, 3 ay içinde de maksimum etki görülmektedir.

Dermapen sonrası yüzde leke kalır mı?

Dermapen sonrası ciltte leke çok nadirdir. Dermapenin neden olduğu ciltte renk değişikliği nadirdir, ancak iğne derinliği 1,5 mm veya daha derinse ve işlem çok sık yapılıyorsa ortaya çıkabilir.