TSF vize yenileme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. TSF vize yenileme nasıl yapılır?
  2. Vize yenileme kaç gün sürer?
  3. Konsolosluk vize başvurusu nasıl yapılır?
  4. Vize itiraz sonucu ne kadar sürer?
  5. Vize süresi biterse ne olur?

TSF vize yenileme nasıl yapılır?

tarihinden itibaren 2020-2021 sezonu başlamış olup, Türkiye Satranç Federasyonu lisanslı sporcuların yeni sezon vizelerini yaptırmaları gerekmektedir. Vize işlemleri lisans.tsf.org.tr adresinden online olarak yapılabilir.

Vize yenileme kaç gün sürer?

Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.

Konsolosluk vize başvurusu nasıl yapılır?

Vize başvurusu, konsolosluklar ya da aracı kurumlar gibi dış temsilcilikler ya da havalimanı ve sınır kapılarında bulunan gişeler aracılığı ile yapılır. Ayrıca e-vize yöntemi ile de başvuru yapmak mümkündür. Online başvuru yapmak için tıklayabilirsiniz.

Vize itiraz sonucu ne kadar sürer?

Genel Bilgi. Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.

Vize süresi biterse ne olur?

Tatil bitmeden vize süresi biterse ne olur? Yerel resmi makamlardan vizenizin geçerlilik süresini uzatabilirsiniz. Ya da bir sonraki vize başvurunuz için olumsuz olmasını göze alıp ülkeden çıkışta cezasını ödeyebilir, 2 günlük hapis cezası alabilirsiniz.