Termal Çamur ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Termal Çamur ne işe yarar?
  2. Ersağ Termal Çamur yok mu?
  3. Ersağ Termal Çamur fiyatı ne kadar?
  4. Termal Çamur nasıl kullanılır?
  5. Çamur maskesi kaç dakika bekletilir?
  6. Ersağ ürünlerinin tarihi geçer mi?
  7. Ersağ yüz temizleme jeli ne kadar?
  8. Ersağ kil maskesi nasıl kullanılır?
  9. Kil maskesi yüzde ne kadar beklemeli?
  10. Ayak maskesi kaç günde bir yapılır?
  11. Ersağ güneş kremi son kullanma tarihi nerede yazar?

Termal Çamur ne işe yarar?

ERSAĞ TERMAL ÇAMUR VE CİLT GÜZELLİĞİ: 0 doğal olan Ersağ Termal (peloid) çamur içerdiği yüksek miktarda bitkisel kökenli, faydalı organik maddeler ve mineraller sayesinde cildin hasar görmüş tabakasını onarır, ph dengesini düzenler, siyah noktaların, akne ve sivilcelerin giderilmesine yardımcı olur.

Ersağ Termal Çamur yok mu?

0 doğal olan Ersağ termal (peloid) çamur kil içermez. Termal çamur, binlerce metre yer altından gelen termal suyun içinde bulunan faydalı vitamin ve mineral yönünden zengin bir topraktır. Ersağ Termal doğal çamurun kaynak çıkış sıcaklığı 90 derecedir. Kullanımı kolay ve son derece faydalıdır.

Ersağ Termal Çamur fiyatı ne kadar?

Ersağ Termal Çamur 200 Mg satış perakende fiyatı 57,30 TL'dir.

Termal Çamur nasıl kullanılır?

Maskeyi göz ve dudak çevresi açıkta kalacak şekilde parmak ucuyla dairesel masaj hareketleri yaparak yaklaşık 1 mm kalınlığında uygulayınız.Çamurun doğal kurumasını bekleyiniz. Maskeyi ılık su ile temizleyiniz. İşlem sonunda nemlendirici krem kullanılması önerilir.Haftada 3-4 kez günde 1 defa uygulayınız.

Çamur maskesi kaç dakika bekletilir?

Haftada 1 ya da 2 defa, cildinizin en yağlı bölgelerine (T bölgesi başta olmak üzere) uygulayın. 10 dk bekletip ıslak (ılık olmalı) bir havluyla, kuruyan kilin kabasını alın. Kil maskesini fazla bekletirseniz cildinizi kurutabilir. Tamamen kurumadan, hafif katılaştığında temizleyebilirsiniz.

Ersağ ürünlerinin tarihi geçer mi?

ERSAĞ ÜRÜNLERİ ÜRETİM ve SON KULLANMA TARİHLERİ VE PARTİ NUMARALARI HAKKINDA BİLGİ: Ürünün Üzerinde Bulunan Kapak Şeklinin İçerisinde “ 12 M” yazmaktadır ve Kapağı Açık Durumdaki Şekille Gösterilmektedir. ... Bu Şu Anlama Gelmektedir; Ürünün Son Kullanma Tarihi Kapak Açıldıktan Sonra 12 Aydır.

Ersağ yüz temizleme jeli ne kadar?

Ersağ Yüz Temizleme Jeli 200 ml satış perakende fiyatı 70,20 TL'dir. Ersağ üyesi olursanız bu ürünü 56,16 TL'ye satın alabilirsiniz.

Ersağ kil maskesi nasıl kullanılır?

Maskeyi göz ve dudak çevresi açıkta kalacak şekilde parmak ucuyla dairesel masaj hareketleri yaparak yaklaşık 1 mm kalınlığında uygulayınız.Çamurun doğal kurumasını bekleyiniz. Maskeyi ılık su ile temizleyiniz. İşlem sonunda nemlendirici krem kullanılması önerilir.Haftada 3-4 kez günde 1 defa uygulayınız.

Kil maskesi yüzde ne kadar beklemeli?

15 20 dk yüzünüzde beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Kil maskesi haftada kaç kez uygulanmalı? Kil maskesini hassas cilde sahip olanlar haftada 1 kere. Yağlı ve karma ciltlere sahip olanlar ise haftada en fazla iki defa uygulamalıdır.

Ayak maskesi kaç günde bir yapılır?

yıpranmış, kuru ve sert ayaklara ve topuklara 10 günde nazik ve kolay bakım.

Ersağ güneş kremi son kullanma tarihi nerede yazar?

Son Kullanma Tarihleri Etiket Üzerinde Gösterme Zorunluluğu Vardır. Ürünün Üzerinde Bulunan Kapak Şeklinin İçerisinde “ 12 M” yazmaktadır ve Kapağı Açık Durumdaki Şekille Gösterilmektedir. Bu Şu Anlama Gelmektedir; Ürünün Son Kullanma Tarihi Kapak Açıldıktan Sonra 12 Aydır.