Göz altı morlukları için hangi renk Corrector?

İçindekiler:

  1. Göz altı morlukları için hangi renk Corrector?
  2. Göz altı kapatıcısı adı ne?
  3. Maybelline Kapatıcı tüm yüze sürülür mü?
  4. Sephora göz altı kapatıcısı nasıl kullanılır?
  5. Evde göz altı kapatıcısı nasıl yapılır?
  6. Maybelline Eraser Kapatici nasıl kullanılır?
  7. Göz altı morlukları nasıl kapatılır?

Göz altı morlukları için hangi renk Corrector?

Renk düzenleyici olarak da bilinen corrector'lar cildinizde bulunan çeşitli renk eşitsizliklerini gidermek için uygulayabileceğiniz ürünlerdir. Göz altı morluklarını kapatmak için kullanılan somon renkli olanları son derece ilgi görse de yeşil, mor, pembe, şeftali, sarı ve mavi olanları da bulunmaktadır.

Göz altı kapatıcısı adı ne?

Concealer'lar, yani kapatıcılar, makyaj çantamızın vazgeçilmezleri arasında! Yorgun bir yüzü canlandırmak, cilt lekelerini gizlemek ve göz altlarındaki morlukları yok etmek için en büyük silahlarımız. Concealer uygulamak hakkında daha fazla şey öğrenmek istersen seni yazımızın devamına alalım!

Maybelline Kapatıcı tüm yüze sürülür mü?

Ancak concealer, daha yoğun renk pigmentlerine sahip bir ürün. Ayrıca fondöten gibi tüm yüze uygulanmıyor. Bölgesel olarak kullanılıyor ve tek başına ya da fondötenin üzerine sürülebiliyor. ... Cilt tonuna uygun renkteki likit, krem veya stick concealer ile dilediğin aydınlık görünüme kavuşabilirsin.

Sephora göz altı kapatıcısı nasıl kullanılır?

Cildi daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olmak için kapatıcının göz altlarına ters bir üçgen çizilerek uygulanması tavsiye edilir. Bu sayede ciltteki ton geçişi çok daha doğal görünebilir ve göz altlarındaki yorgun görünümün gizlenmesini destekler.

Evde göz altı kapatıcısı nasıl yapılır?

Kaynattığınız 50 gram maden suyunun içerisine bir yemek kaşığı allantoin ilave edin. Erittiğiniz bal mumunu içerisine ekleyin ve karıştırın. İstediğiniz renkte gıda boyasını ekledikten sonra son olarak bir miktar zeytinyağı ekleyip karıştırın. Oluşturduğunuz karışımı kapalı bir kaba koyup muhafaza edebilirsiniz.

Maybelline Eraser Kapatici nasıl kullanılır?

Maybelline Eraser Kapatıcı özel sünger ucu sayesinde rahat bir şekilde uygulanabilir. İlk olarak özel aplikatörü süngerin ucuna bir miktar kapatıcı gelene kadar çevir. Süngerin ucundaki kapatıcıyı lekelerin üzerine, göz altlarına ya da kontür yapmak istediğin bölgelere uygula.

Göz altı morlukları nasıl kapatılır?

Göz altı morluklarını kapatmak için sadece kapatıcı yeterli olmaz. Kapatıcı öncesinde corrector denilen daha yoğun ve turuncu-sarı tonlarda olan düzelticilerle uygulama yapmak gerekir. Renk skalasında morun tam karşıtı turuncu tonları olduğu için moru kamufle etmek bu tonlarla sağlanır.