Torku üretim tesisleri nerede?

İçindekiler:

  1. Torku üretim tesisleri nerede?
  2. Torku meyve suyu fabrikası nerede?
  3. Torku markasının sahibi kim?
  4. Torku da kaç kişi çalışıyor?
  5. Torku hangi kargo ile çalışıyor?
  6. Recep Konuk aslen nereli?
  7. Konya Şeker Fabrikasında kaç kişi çalışıyor?
  8. Eve hangi kargo ile çalışıyor?

Torku üretim tesisleri nerede?

Ürün portföyü şeker, şekerleme, çikolata, unlu mamüller, dondurulmuş ürünler, modern seracılık ürünleri, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile bitkisel yağlardan oluşmaktadır. Üretimi Konya'nın merkez ilçelerinden Meram'da sürdürülmektedir.

Torku meyve suyu fabrikası nerede?

Konya Şeker'in Torosların merkezine inşa ettiği Torku Meyve Suyu, Sirke ve Pekmez Üretim Tesisi, bu yıl da aracısız doğrudan çiftçiden üzüm aldı, Konya ve Karaman'ın Bozkır, Güneysınır, Hadim, Taşkent, Yalıhüyük, Ermenek, Başyayla, Sarıveliler ve Ahırlı ilçeleri ile bu bölgede bulunan bütün kasaba, köy ve mahallelerin ...

Torku markasının sahibi kim?

Torku'nun sahibi Konya Şekerdir. 900 bin çitfçinin emeği ile kurulan Torku bir kooperatif kuruluşudur. Öte yandan Torku'nun başındaki isim ise Recep Konuk'tur.

Torku da kaç kişi çalışıyor?

Biz onları Konya Şeker olarak tanıyoruz. Ancak onlar Anadolu Birlik Holding AŞ olarak Türkiye'nin 46'ncı büyük firması. kişiye istihdam sağlıyor. Aslında 56 bin ortaklı dev bir üretici şirketi.

Torku hangi kargo ile çalışıyor?

Yurtiçi Kargo ile çalışmaktayız.

Recep Konuk aslen nereli?

Türkmencamili, Türkiye Recep Konuk/Doğum yeri

Konya Şeker Fabrikasında kaç kişi çalışıyor?

Yeni yönetim yapılanmasıyla pazarlardaki payını arttıran Konya Şeker, günümüzde 10.000'e yakın kişiye doğrudan istihdam sağlıyor. Yaklaşık 1 milyon dekarlık alanda 40 bin çiftçiye sözleşmeli tarım yaptırıyor.

Eve hangi kargo ile çalışıyor?

Ödemelerinizi Kredi Kartı, Banka/Hesap Kartı, BKM Express seçeneklerinden istediğiniz biri ile yapabilirsiniz. Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz? Yurtiçi Kargo ile çalışmaktayız.