Uedaş tekil kod nedir?

İçindekiler:

  1. Uedaş tekil kod nedir?
  2. Tekil kod nasıl bulunur?
  3. Limak Uludağ sözleşme numarası nasıl öğrenilir?
  4. Limak Uludağ fatura nasıl ödenir?
  5. Fatura ödeme sözleşme numarası nerede yazar?

Uedaş tekil kod nedir?

Tekil kod, dağıtım bölgesinde yer alan her bir tüketim noktası için kayıt aşamasında oluşturulan tesisat (abone) numarası ile eş ve benzersiz numaradır. ... Tekil kod, şirket tarafından her bir tüketici için oluşturan tesisat numarasıdır.

Tekil kod nasıl bulunur?

Tekil kod niteliğindeki tesisat numarası görevli tedarik şirketinin faturasında yer almaktadır. Tekil kod, ilk iki hanesi sayacın bulunduğu ili temsil eden ve 8 haneli rakamlardan oluşan tesisat numarasıdır. Tekil kod niteliğindeki tesisat numarası görevli tedarik şirketinin faturasında yer almaktadır.

Limak Uludağ sözleşme numarası nasıl öğrenilir?

Ayrıca müşterilere iletilen SMS bilgilendirmelerinde de sözleşme numaraları yer alacak. Limak Enerji müşterileri sözleşme numaralarını, “online.limakuludag.com.tr” adresinden, 4 numaralı çağrı merkezinden ve müşteri işlem merkezlerinden abone numaralarını belirterek öğrenebilecekler.

Limak Uludağ fatura nasıl ödenir?

Limak Enerji Uludağ internet sitesindeki Online İşlem Merkezi aracılığıyla eski bir elektrik faturasında bulunan işletme kodu ve abone numarası gibi bilgilere bakarak, online olarak faturanızı ödeyebilirsiniz.

Fatura ödeme sözleşme numarası nerede yazar?

Abone/ Müşteri/Tesisat numarası fatura üzerinde nerededir? Abonelikle ilgili numaranız genellikle faturanızın üst kısmında isim, adres gibi aboneliğinizi tanımlayan bilgilerin bulunduğu kısımda olacaktır.