AirTies şifremi unuttum ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. AirTies şifremi unuttum ne yapmalıyım?
  2. AirTies modem hangi ülkenin?
  3. AirTies modem kurulumu nasıl yapılır?
  4. Airties modem kullanıcı adı ve şifresi nedir?
  5. Airties modem şifresi nasıl bulunur?

AirTies şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Cihazın varsayılan kullanıcı adına “admin” şifre bölümüne “superonline” yazarak geçiş yapabilirsiniz. Eğer cihazın giriş şifresini daha önce değiştirdiyseniz şifre bölümüne değiştirdiğiniz şifreyi yazmalısınız. 4. Açılan sayfada sol taraftan “KABLOSUZ” ana menüsü altında “Kablosuz Ağ Güvenlik Ayarları”nı seçiniz.

AirTies modem hangi ülkenin?

Teknolojiyi Türkiye'de, Türk mühendislerle üretip dünyaya satıyor. 100 milyon doların üstündeki büyüklüğüyle dünyaya teknoloji satan bir Türk şirketi.

AirTies modem kurulumu nasıl yapılır?

1. Kullandığınız web tarayıcısı üzerinden (Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Yandex, Opera vb.) yeni bir sekme açarak adres çubuğuna 192.168.2.1 yazın klavyeden enter'a basın. Karşınıza gelen sayfada, şifre kısmına herhangi bir şey yazmadan “Tamam” tuşuna basın.

Airties modem kullanıcı adı ve şifresi nedir?

Şifre” alanını boş bırakıp Tamam” tuşuna basarak giriş yapabilirsiniz. Uyarı: Eğer cihazınızı servis sağlayıcınızdan edindiyseniz, giriş ekranında “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” soran bir ekran mevcut olabilir. Cihazın varsayılan kullanıcı adına “admin” şifre bölümüne “ttnet” yazarak geçiş yapabilirsiniz.

Airties modem şifresi nasıl bulunur?

çalıştırınız. 2. Web tarayıcınızın “Adres” kısmına cihazınızın Web arayüzünün varsayılan adres olan 192.168.2.1 adresini yazıp “Enter” a basınız. 3. Cihazınızın web ara yüzünün “GİRİŞ” ekranı gelecektir. Bu ekranda giriş için şifre isteyen bir iletişim kutusu göreceksiniz.