Vodafone geçmek için ne gerekli?

İçindekiler:

  1. Vodafone geçmek için ne gerekli?
  2. Faturalı hatta nasıl geçilir Vodafone?
  3. Faturalı hatta geçiş ne kadar sürer?
  4. Numara taşımak için ne kadar süre geçmeli?
  5. Türk Telekom faturalı hatta geçiş nasıl yapılır?

Vodafone geçmek için ne gerekli?

Numaranızı farklı bir operatörden Vodafone'a taşımak için gerekli belgeler;
  • kimlik (sürücü belgesi, pasaport)
  • son iki aydan birine ait sabit fatura.

Faturalı hatta nasıl geçilir Vodafone?

1. 0542 542 00 00 numarası üzerinden müşteri hizmetlerini arayıp Vodafone faturalı dan faturasıza geçiş işleminizin başlatılmasını talep edebilirsiniz. 2. Faturalıdan faturasıza geçiş Vodafone Cep şubelerinde de yapılmaktadır. Size en yakın Vodafone mağazasına gidip geçişinizi yapabilirsiniz.

Faturalı hatta geçiş ne kadar sürer?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Numara taşımak için ne kadar süre geçmeli?

Yasal olarak hattınızı taşıdıktan sonra 3 ay sonunda tekrar hattınızı başka operatöre sorunsuz olarak taşıyabilirsiniz. 1 yıl içerisinde hat taşıma işlemi 4 defa yapılır. Kaç ayda bir numara taşınır sorusuna vereceğimiz cevap 90 gündür ve asla bu süre dolmadan tekrar hat taşıma işlemi yapılmaz.

Türk Telekom faturalı hatta geçiş nasıl yapılır?

Numaranızı Türk Telekom'a taşımak ve yeni hat başvurusu için yukarıdaki formu doldurabilir veya MOBIL yazıp 6606'ya SMS gönderebilirsiniz. Siz de hemen numara​nızı Türk Telekom'a taşıyarak ya da yeni hat talebinde bulunarak Türk Telekom'un faturalı ve faturasız tarife, paket ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.