Üniversite burs belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Üniversite burs belgesi nasıl alınır?
  2. IBB burs basvurusu 2021 2022 ne zaman?
  3. Burs için öğrenci belgesi nasıl alınır?
  4. Ibb bursu ne zaman başlayacak?
  5. Güncel öğrenci belgesi nasıl alınır?

Üniversite burs belgesi nasıl alınır?

Burs Başvuru Belgeleri Nasıl Teslim Edilir?
  1. Elden: Öğrenci topladığı belgeleri bizzat kurum merkezine giderek elden teslim eder.
  2. E-posta yoluyla: Öğrenci, belgelerin tümünü taratarak bir sanal dosya oluşturur ve bunu gerekli mail adresine gönderir.
Daha fazla öğe...

IBB burs basvurusu 2021 2022 ne zaman?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Genç Üniversiteli burs başvurusuna ilişkin, "Sevgili İstanbullumuz, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında da "Genç Üniversiteli" eğitim desteğimiz devam edecektir Genç Üniversiteli eğitim desteğinin başvuruları 5 Ekim'de başlıyor" açıklamasını yaptı.

Burs için öğrenci belgesi nasıl alınır?

E-Devlet sistemine www.turkiye.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptığınızda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın verdiği hizmetlere https://www.turkiye.gov.tr/yok-ogrenci-belgesi-sorgulama adresinden ulaşarak "Öğrenci Belgesi Sorgulama" işlemini seçerek belgenizi oluşturabiliyorsunuz.

Ibb bursu ne zaman başlayacak?

İBB burs başvurusu için tarih belli oldu. İBB'nin ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine verdiği senelik 3.200 lira burs için başvurular 'de başlayacak.

Güncel öğrenci belgesi nasıl alınır?

Öğrenci belgesi de, sistemde kayıt altına alınan belgelerden biridir. E-devlet üzerinden de lise öğrencileri şifrelerini girerek, öğrenci belgelerini alabilir. Lise öğrencileri e-okul sisteminden kolayca faydalanabilir. E-okul sistemi içerisinde bulunan öğrenci belgeleri, öğrenciler için özel olarak hazırlanıyor.