Reishi mantarı sabunu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Reishi mantarı sabunu ne işe yarar?
  2. Ganonun sabunu ne işe yarar?
  3. Reishi mantarı keçi sütü sabunu ne işe yarar?
  4. Ganosoap sabunun nasıl kullanılır?
  5. GANO Keçi sütlü sabun nasıl kullanılır?
  6. GANO sabun haftada kaç kez kullanılır?

Reishi mantarı sabunu ne işe yarar?

Çin Tıbbında yaklaşık 4000 yıldır tedavi amaçlı kullanılan Reishi Mantarı cildin su dengesini düzenleyerek elastik ve nemli kalmasını sağlar. Özellikleri ve Faydaları Düzenli kullanımında Anti-Aging (yaşlanma karşıtı) etkisi vardır. Zeytinyağı ve gliserin ile cildinizi besler, canlandır, ipeksi bir görünüm kazandırır.

Ganonun sabunu ne işe yarar?

Ganoderma Lucidum ve Keçi Sütü İle Zenginleştirilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde Cildinizi Temizler, nemlendirir, bakımını yapar. Yeni hücrelerin oluşmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. SEDEF, EGZAMA, SİVİLCE, AKNE ve iltihaplı cilt problemlerinin giderilmesinde özellikle önerilir.

Reishi mantarı keçi sütü sabunu ne işe yarar?

Deriyi temizleyen, tedavisini destekleyen güzelleştiren Ganoderma Lucidum ile keçi sütünün birleşiminden üretilmiştir. İçermiş olduğu proteinler sayesinde yeni hücrelerin oluşturulmasına ve zarar görmüş dokuların onarılmasına yardımcı olur. Sivilce ve akne problemlerinde özellikle önerilir.

Ganosoap sabunun nasıl kullanılır?

Gano sabun kullanmak isteyenler sırası ile; ellerini temiz bir şekilde yıkamalıdır, eller ıslakken sabun köpürtülmeye başlanmalıdır, suyla temas olmadan köpürtülen sabun yüze uygulanmalıdır, sabunun uygulanmasından sonra yirmi dakika bekletilmelidir, bekleme süresi kullanımla birlikte artırılmalıdır, bekleme süresi ...

GANO Keçi sütlü sabun nasıl kullanılır?

Keçi sütü sabunu nasıl kullanılmalı? Keçi sütü sabununu aslında doğrudan klasik sabunu kullanabileceğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Cildiniz için uygulayacaksanız hem cildinizi hem de sabunu ıslatın ve çok bastırmadan, sabunu dairesel hareketlerle cildinize uygulayın.

GANO sabun haftada kaç kez kullanılır?

Gano Sabun Şikâyet Olumsuz olarak nitelendirilen yorumlarda görülen en büyük sıkıntı sabunun cildi çok kuruttuğu yönündedir. Böyle sorunlar yaşayanlara sabunu sabah akşam yerine günde bir kez kullanmaları önerilmektedir. Günde bir kez kullanıma rağmen kuruluk gitmediyse kullanım gün aşırı olacak şekilde ayarlanmalıdır.