BJK Bonus garanti nedir?

İçindekiler:

  1. BJK Bonus garanti nedir?
  2. BJK Bonus Classic nedir?
  3. BJK Taraftar Kartı Nasıl Alınır?
  4. Beşiktaş passolig ücreti ne kadar?
  5. Garanti Bonus Genç nedir?
  6. Beşiktaş passolig nasıl alırım?
  7. Bonus Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?
  8. Taraftar kart ücretli mi?

BJK Bonus garanti nedir?

BJK Bonus'la taksitli alışverişin keyfini yaşarken, alışverişlerinden bol bol bonus kazanır, kazandığın bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsin. Sana özel 1903 ile başlayan Beşiktaş taraftar numarasına sahip olarak Beşiktaşlı kimliğini ve Beşiktaş'ın sana sunduğu ayrıcalıkları elde edersin.

BJK Bonus Classic nedir?

Kartal Yuvası mağazalarında ve maç bileti alımlarında çeşitli ayrıcalıklardan yararlanabilecekler. Mastercard Paypass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine sahip olan BJK Bonus'la, 90TL ve altındaki ödemeler bozukpara taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek.

BJK Taraftar Kartı Nasıl Alınır?

BJK yaz, TC Kimlik Numaranı 5724'e gönder, kartın sana gelsin.

Beşiktaş passolig ücreti ne kadar?

Beşiktaşlı doğanlar ayrıcalıklı olur. Kombineni al, ekstra herhangi bir ücret ödemeden Passolig bedava* senin olsun! *Passolig kart ücreti olan 25 TL, Passolig alımı esnasında tahsil edilecektir. İlgili Passolig kartla kombine satın alımını takiben 25 TL hesaba geri ödenecektir.

Garanti Bonus Genç nedir?

Yıllık kart üyelik ücreti ödemeden dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin. Türkiye'nin en yaygın işyeri ağı Bonus üye işyerlerinde bol bonus kazanırsın. Biriken bonusunla Bonus program ortaklarında bedava alışveriş yapabilirsin. İstediğin Bonus kampanyasına bir kısa mesajla veya BonusFlaş üzerinden katılabilirsin.

Beşiktaş passolig nasıl alırım?

Passolig Kartını nasıl alacaksın?
  1. WEB'den veya CEP'ten.
  2. 2. www.passolig.com.tr'ye girin.
  3. Hemen Başvur'u tıklayın!
  4. Başvuru formunu doldurun.
  5. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazın.
  6. Kartınızı seçin.
  7. 7. Fotoğrafınızı yükleyin.
  8. 8. Ödemenizi gerçekleştirin.

Bonus Öğrenci kredi kartı limiti ne kadar?

Bonus Genç öğrenci kredi kartı kullanacaklar 500 tl limitli kredi kartı kullanımından faydalanırlar. Öğrenciler aylık asgari tutarları düzenli olarak öderler ise banka şubelerine gidip, limit yükseltilmesi için talepte bulunabilirler.

Taraftar kart ücretli mi?

NOT: Fenerbahçe VakıfBank Taraftar kart özelliklerinden yararlanılabilmesi için Fenerbahçe Kart ücretinin tahsil edilmiş olması gerekmektedir. Aksi takdirde Fenerbahçe Kart özelliklerinden yararlanılmaz. ... Fenerbahçe VakıfBank Klasik kart aidatı 35 TL, üyelik yenileme ücreti 35 TL'dir.