Yunanistan vatandaşlık başvurusu nereye yapılır?

İçindekiler:

  1. Yunanistan vatandaşlık başvurusu nereye yapılır?
  2. Yunanistan'da vatandaşlık nasıl alınır?
  3. Yunanistan kaç yılda vatandaşlık veriyor?
  4. Yunanistan kaç paraya vatandaşlık veriyor?
  5. Yunanistan Vatandaşlık kaç para?
  6. Yunanistan çalışma izni nasıl alınır?
  7. Kanada vatandaşı olmak kaç para?

Yunanistan vatandaşlık başvurusu nereye yapılır?

Yunanistan vatandaşlığı başvuruları, Yunanistan'daki Göç İdarelerine yapılmaktadır ve karar verme yetkisi Yunanistan İçişleri Bakanlığı`ndadır.

Yunanistan'da vatandaşlık nasıl alınır?

Etnik kökeninin Yunan olduğunu kanıtlayan bireylere de, Yunanistan tarafından vatandaşlık hakkı veriliyor. Yunanistan'da doğmuş olmak. Yunanistan'a, minimum 300.000 Euro ile sermaye yatırım yapma yoluyla oturum izni almak. Yunanistan'dan 300 bin Euro değerinde ev satın alındığı zaman 5 yıllık oturum izni alınıyor.

Yunanistan kaç yılda vatandaşlık veriyor?

Aynısı, aileleri beş yıl boyunca Yunanistan'da yasal ve kalıcı olarak yaşamış olup Yunanistan'da doğan çocuklar için de geçerlidir. Yurtdışında doğan ve ebeveynleri beş yıldır yasal ve kalıcı olarak Yunanistan'da yaşayan çocuklar, ilköğretimin (altı yıl) başarıyla tamamlanmasının ardından Yunan vatandaşı olurlar.

Yunanistan kaç paraya vatandaşlık veriyor?

Vatandaşlık için para dışında sıradışı bir yetenek veya başarı öyküsü şeklinde ilginç istekleri de var. Yunanistan 250 bin euro'luk gayrimenkul karşılığında vatandaşlık hakkı veriyor. 4 kişilik aile için ise 300 bin euro hibe edilmeli. Hong Kong vatandaşlık vermiyor ancak yatırımla oturma izni veriyor.

Yunanistan Vatandaşlık kaç para?

Her ne kadar yunan vatandaşı ile evlilik size direk olarak vatandaşlık hakkı vermese de başvuru sürecinde oldukça yol katetmiş oluyorsunuz. 1500 euro olan yunan vatandaşlığına başvuru ücreti 2010 yılında değişen yasa ile 700 Euro'ya çekildi.

Yunanistan çalışma izni nasıl alınır?

vatandaşının pasaportunda bulunan çalışma vizesi ile Yunanistan'a gidişinin ardından ikamet tezkeresi için bağlı bulunduğu belediyeye, çalışma izni için ise Atina Valiliği Çalışma Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir.

Kanada vatandaşı olmak kaç para?

Kanada Vatandaşlık Başvuru Ücreti Ne Kadardır? Kanada vatandaşlık ücreti 630 CAD olarak belirlenmiştir. Bu miktarın 530 CAD'ı işlem ücreti olarak talep edilirken 100 CAD vatandaşlık ücreti olarak ödenmektedir.