iPhone kısayol nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. iPhone kısayol nasıl kapatılır?
  2. Voice Over nasıl kapatılır?
  3. iPhone çift tıklama nasıl kapatılır?
  4. iPhone 11 donunca nasıl kapatılır?
  5. Ekran yansıtma nasıl kapatılır?
  6. iPhone denetimli erişim nasıl kapatılır?
  7. iPhone 5s VoiceOver nasıl kapatılır?
  8. Siri ekran seslendirme nasıl kapatılır?
  9. iPhone 6 kısa yol nasıl yapılır?
  10. iPhone 11 çift tıklama nasıl kapatılır?
  11. iPhone çift dokunma nedir?
  12. iPhone kilit tuşu neden bozulur?

iPhone kısayol nasıl kapatılır?

Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma > AssistiveTouch bölümüne gidin. AssistiveTouch'ı açın. İpucu: AssistiveTouch'ı hızlı bir şekilde açıp kapatmak için yan düğmeye üç kez basın (Face ID'li iPhone'da) veya Ana Ekran düğmesine üç kez basın (diğer iPhone modellerinde).

Voice Over nasıl kapatılır?

3. Seçenek: Cihaz ayarları ile
  1. Cihazınızda Ayarlar'ı açın.
  2. Erişilebilirlik. TalkBack'i seçin.
  3. TalkBack'i kullan seçeneğini açın veya kapatın.
  4. Tamam'ı seçin.

iPhone çift tıklama nasıl kapatılır?

Ana Ekran düğmesinin çift tıklama veya üç kez tıklama hızını azaltmak için: Ayarlar > Erişilebilirlik > Ana Ekran Düğmesi bölümüne gidip ayarı değiştirin.

iPhone 11 donunca nasıl kapatılır?

iPhone X, 11 veya 12 aygıtınızı yeniden başlatma Ses düğmelerinden birine ve yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın.

Ekran yansıtma nasıl kapatılır?

Ekranınızı yayınlamayı durdurma
  1. Parmağınızı cihaz ekranınızın üst kısmından aşağıya doğru kaydırın.
  2. Yayınlama bildiriminde Bağlantıyı kes'e dokunun.

iPhone denetimli erişim nasıl kapatılır?

Denetimli Erişim oturumunu sona erdirme Yan düğmeyi veya Ana Ekran düğmesini üç kez tıklayın, Denetimli Erişim parolanızı girin ve ardından Bitir'e dokunun. Denetimli Erişim için Touch ID veya Face ID'yi açtıysanız Yan düğmeyi ya da Ana Ekran düğmesini çift tıklayın.

iPhone 5s VoiceOver nasıl kapatılır?

Ana Ekran düğmesine üç kez basın (Ana Ekran düğmeli bir iPhone'da). Denetim Merkezi'ni kullanın. Ayarlar > Erişilebilirlik > VoiceOver bölümüne gidin, sonra bu ayarı açın veya kapatın.

Siri ekran seslendirme nasıl kapatılır?

Sesle aramayı kapatmak için "Sesle Arama" seçeneğine dokun. Siri'nin ana ekranda çalışma özelliğini kapat. Siri'nin ana ekranda çalışması özelliğini kapatmak için "Siri" seçeneğine dokun. "Parola Gereksin"i "Hemen" olarak ayarla.

iPhone 6 kısa yol nasıl yapılır?

Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma'ya gidin ve AssistiveTouch'ı seçerek özelliği açın. "Hey Siri"yi kullanarak “AssistiveTouch'ı aç” deyin. Ayarlar > Erişilebilirlik > Erişilebilirlik Kestirmesi'ne gidin ve AssistiveTouch'ı açın.

iPhone 11 çift tıklama nasıl kapatılır?

Erişilebilirlik Kestirmesi'ni kullanmak için: Yan düğmeyi üç kez tıklayın. Yan düğmenin çift tıklama veya üç kez tıklama hızını azaltmak için: Ayarlar > Erişilebilirlik > Yan Düğme bölümüne gidip ayarı değiştirin.

iPhone çift dokunma nedir?

iOS 14'teki Arkaya Dokun özelliği ile iPhone'unuzun arkasına hızlı bir çift veya üçlü dokunuşla Denetim Merkezi'ni açabilir, ekran görüntüsü alabilir, erişilebilirliğe özgü eylemleri tetikleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

iPhone kilit tuşu neden bozulur?

iPhone 6 Power Tuşu Neden Bozulur Tabii bunla birlikte tuşu aşırı bir şekilde basılması ve tuşun kasa içine girmesi (göçmesi), alınan darbeler sonucunda soketin kırılması, tuş içerine giren kir, toz ve benzeri partiküller de arızalanmalara sebebiyet verebilmektedir.