Biolog kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Biolog kremi ne işe yarar?
  2. Biolog leke kremi nasıl bir kremdir?
  3. Biolog beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
  4. Biolog leke kremi bitkisel mi?
  5. Biolog leke kremi hamilelikte kullanılır mı?
  6. Brightening Cream nasıl kullanilir?
  7. Jeuvenile leke kremi nasıl kullanılır?
  8. Expigment krem çillere iyi gelir mi?
  9. Brightening Cream ne ise yarar?
  10. Brightening Cream ne demek?

Biolog kremi ne işe yarar?

Biolog leke kremi ne işe yarar ? Ciltte oluşan sivilcelerin zaman ile kurumasını ve leke oluşturmasını engeller. Biolog kremin içerisinde bulunan SPF 15 sayesinde güneşten korur. Cildimizin yanmasını engelleyerek güneş lekelerinin oluşmasının önüne geçer.

Biolog leke kremi nasıl bir kremdir?

Biolog leke kremi tamamen içeriği doğal ürünlerle yapıldığı için, vitaminler sayesinde cildi hem besliyor hem de lekelerin renginin açılarak kaybolmasına yardımcı oluyor. Hormonsal nedenlerden ya da kullanılan ilaçlardan dolayı ciltte oluşan sivilceler kalıcı hasar bırakabiliyor. Bu hasar, geçmeyen lekeleri olabilir.

Biolog beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?

Biolog Leke Kremi Nasıl Kullanılır? Biolog leke kremi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez göz çevresi hariç,dairesel hareketlerle temiz cilde uygulanmalıdır.Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz. 5-10 dk. bekledikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon olmaması halinde cildinize uygulayınız.

Biolog leke kremi bitkisel mi?

Tamamiyle bitkisel aktiflerden elde edilen Biolog krem ISO-9001, TSE ve HELAL sertifikalarına sahip bulunmaktadır.

Biolog leke kremi hamilelikte kullanılır mı?

Hamilelik leke kremi beklentisinde olan anne adayları için, Biolog Leke Kremi hamilelik döneminde de kullanılabilir.

Brightening Cream nasıl kullanilir?

Kullanımı: Uygulamadan önce cildinizi iyice temizleyin. 2-3 damla alarak önce tampon hareketlerle sonra yuvarlak hareketlerle tüm yüzünüze uygulayın. Sabah akşam düzenli kullanılması tavsiye edilir. Gün içinde, üzerine mutlaka UV koruma filtreli Dr.

Jeuvenile leke kremi nasıl kullanılır?

Cildi nemlendirir, yumuşak, ışıltılı, canlı ve pürüzsüz bir görünümüm sağlar. Kullanım Şekli/Uyarılar: Temizliğini tamamladığınız cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayın. Uygulamanın her gün 2 kez tekrar edilmesi önerilir. Haricen kullanılır.

Expigment krem çillere iyi gelir mi?

Sadece güneş lekesi yada çil gibi sorunları yok etmekle kalmayıp sivilce lekeleri gibi küçük şeyleri de ortadan kaldırmada oldukça başarılı olan Expigment krem, çok etkili olmasıyla da kısa sürede bu izlerden kullanabilirsiniz.

Brightening Cream ne ise yarar?

Cilt beyazlatıcı leke giderici krem, cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırır ve yüzü daha aydınlık hale getirir. Bunun dışında güneş gibi faktörler ile ciltte oluşan kızarıklık ve lekelerin yok olmasını sağlar.

Brightening Cream ne demek?

Neostrata Brightening Cream Hiperpigmentasyon Cilt Leke Kremi SPF15 güneş, yaş, hamilelik, doğum kontrol hapları gibi değişik sebepler ile ortaya çıkan koyu cilt lekelerinde kullanılır. Arbutin renk maddesi üretimini azaltan etkilere sahiptir. ... Eğer lekeler yaygın ise tüm cilt üzerine sürülebilir.