KDV nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. KDV nereye ödenir?
  2. Kyk borcu hangi bankalara ödeniyor?
  3. KYK borcu bankadan nasıl ödenir?
  4. Hangi bankalardan vergi ödenir?

KDV nereye ödenir?

Gerçek Usulde Katma Değer Vergisi Nereye Ödenir? İster online isterseniz de vergi dairelerine giderek bu vergi türü ödenebilmektedir. Ayrıca devlet bankalarının anlaşmaları neticesinde de ATM ve banka üzerinden de ödenebilmektedir.

Kyk borcu hangi bankalara ödeniyor?

KYK öğrenim kredisi sadece Ziraat bankası şubelerinden ve ATM'lerden ödenir. Başka bir banka seçeneğiniz yok. Online ödeme ile her bankanın kredi kartı veya banka artı ile ödenir. 0850 220 00 00 numaralı telefonu arayarak da KYK Kredi bursunuzla ilgili borç ödemesini hızlı şekilde yapabilirsiniz.

KYK borcu bankadan nasıl ödenir?

Öğrenciler ödemelerini T.C. kimlik numarası ile https://kygm.gsb.gov.tr/ internet adresinde yer alan "e-Ödeme Bölümü" ya da "Geri Ödeme Bölümü"nden yapabileceği gibi T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden veya internet bankacılığından da yapabilmektedir. Öğrenciler taksitlerini vadesinden önce ödeyebilmektedir.

Hangi bankalardan vergi ödenir?

Tüm vergi ödemelerinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın banka kartları ile İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİ'nin web (ivd.gib.gov.tr) adresi veya mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden ya da bu bankalarla birlikte Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankalarının online bankacılık hizmetlerinden yararlanarak ...