Göz kalemi gözü küçültür mü?

İçindekiler:

  1. Göz kalemi gözü küçültür mü?
  2. Patlak göz makyajı nasıl yapılır?
  3. Küçük gözler nasıl büyür?
  4. Gözleri nasıl küçük gösterilir?
  5. Yuvarlak Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
  6. Büyük göz makyajı nasıl yapılır?
  7. Yuvarlak göze far nasıl sürülür?
  8. Iri gözlere far nasıl sürülür?
  9. Gözleri iri göstermek için eyeliner nasıl sürülür?

Göz kalemi gözü küçültür mü?

Kalemi göz pınarlarına kadar çekmek, gözleri küçültür. O yüzden göz kalemini göz kapağının ortasından başlayarak, kirpik diplerinden dışa doğru hafifçe kalınlaştırarak sürün. Böylece göz kapağının düşüklüğü de kaybolmuş olacaktır.

Patlak göz makyajı nasıl yapılır?

Patlak gözler için göz makyajı Farı, kaşlara doğru biraz yaymalı ayrıca göz kuyruğundan alt kirpiklerin aşağısına doğru hafifçe uzatmalısınız. Kaşlarınızın altında pembe ya da ten rengi bir far kullanmanız da gözünüzü daha güzel gösterecektir.

Küçük gözler nasıl büyür?

Göz çevresini aydınlatmak için uygun renkte bir kapatıcı ile göz çevresindeki morlukları gizleyin, gözleri ön plana çıkarın.
  1. Her kadının bir kirpik kıvırıcısı olmalı! ...
  2. Siyah bir eyeliner ile kuyruklu bir çizgi çekin. ...
  3. Göz şişliklerini tedavi edin. ...
  4. Kaşlarınızın kavisi belirgin ve yukarı doğru olsun.
Daha fazla öğe...

Gözleri nasıl küçük gösterilir?

  1. MAKYAJIN VAZGEÇİLMEZ PARÇASI SİYAH GÖZ KALEMİ Gözleri daha küçük göstermenin en popüler yolu makyajınıza her zaman siyah kalem dahil etmektir. ...
  2. KOYU RENKLİ FARLAR TERCİH EDİN. Büyük gözlerinizi küçültmenin diğer bir tekniği ise koyu renkli farlar kullanmaktır. ...
  3. MAKYAJINIZI YAPARKEN BUNLARI ASLA YAPMAYIN.

Yuvarlak Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Yuvarlak göz makyajı nasıl yapılır?
  1. Far sürerken göz kıvrımını belirginleştirmeyi ihmal etmemelisin. Onun dışında dilediğin gölgeli ve buğulu makyajı uygulayabilirsin.
  2. Alt ve üst kirpik diplerine hafif kuyruklu bir eyeliner çekerek gözlerini badem şekline getirebilirsin.

Büyük göz makyajı nasıl yapılır?

Büyük gözün en büyük tamamlayıcısı mat ve koyu renklerdir. Dudaklarda kullanılan bordo, kahverengi ya da şeftali tonları gözünüze oldukça uyumlu olacaktır. Bunun dışında açık tonlu rujlarda kaçınmanız gerekmektedir. Açık renkli dudaklar direkt olarak gözleri ön plana çıkaracağından çok hoş bir görünüm vermeyebilir.

Yuvarlak göze far nasıl sürülür?

Yuvarlak gözler Maybelline far paletindeki koyu kahve rengi göz kapağının ortasına sür. Göz pınarına ise aydınlık ve parlak tonlarda aydınlatıcı farını sürerek gözlerini daha büyük gösterebilirsin. Daha sonra bu iki tonu birbirine iyice karıştır. Kirpik diplerine de eyeliner sürerek göz makyajını tamamlayabilirsin.

Iri gözlere far nasıl sürülür?

Büyük gözleri küçük göstermek için göz kapaklarınıza mümkün olduğu kadar koyu renk far sürebilirsiniz. Siyah far gündüz için çok iddialı olursa göz kapaklarınıza orta ton kahve far sürebilirsiniz. Ama farı göz kapağı çizgisinden yukarı asla taşırmayın.

Gözleri iri göstermek için eyeliner nasıl sürülür?

Büyük Gözler Büyük (yuvarlak) gözler oldukça etkileyicidir. Bu yüzden büyük gözleriniz varsa ihtiyacınız olan tek şey onları olduklarından daha uzun göstermektir. Göz kapağınızda eyeliner uygulamasına başlayarak, dış köşelerin 1 cm ötesine kadar uzanan bir ok çizmeniz sizler için yeterli olacaktır.