Pttcell hangi alt yapıyı kullanıyor?

İçindekiler:

  1. Pttcell hangi alt yapıyı kullanıyor?
  2. Pttcell Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  3. Pttcell hangi numara ile başlıyor?
  4. PTTCell sil süpür var mi?
  5. Bereketli 15 GB nasıl yapılır?
  6. PTTcell yeni hat ücreti ne kadar?
  7. 4446788 numara kime ait?

Pttcell hangi alt yapıyı kullanıyor?

PTT A.Ş.'nin yaklaşık 2 bin noktasından sunulacak olan Pttcell abonelik hizmetleri; Türkiye'nin her köşesindeki kullanıcılara, Türk Telekom'un mobil şebekesi ve güçlü fiber altyapısı ile ulaştırılacak.

Pttcell Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Fatura ödemeleri, tüm PTT işyerlerinden herhangi bir işlem ücreti ödemeden yapılabilir. Ayrıca pttcell.com.tr'deki Online İşlemler menüsünden, 4 Pttcell Müşteri Hizmetleri'nden kredi kartı ile veya ücretsiz olarak 9333'ü arayarak faturanızı ödeyebilirsiniz.

Pttcell hangi numara ile başlıyor?

PTTCell alan kodu 0507 ile başlayacak, ilk gelecek abonelere 0507 888'le başlayan numaralar verilecek. PTTCell'e numaranızı da taşımanız mümkün olacak. PTTCell internt tarifesi ise aylık 1GB 14.5 TL şeklinde olacak.

PTTCell sil süpür var mi?

Kampanyaya kayıt gerekmemektedir. Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. ... Kampanyadan Pttcell faturasız bireysel müşteriler yararlanabilir.

Bereketli 15 GB nasıl yapılır?

Selfy Fırsat 15 Paketi ayda 35 TL'ye 15GB cep​ten internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 5000 SMS seni bekliyor! FIRSAT 15 yazıp 4545'e gönderin. Nasıl Faydalanırım? Selfy Fırsat 15 Paketi'ne katılmak için faturasız hattından FIRSAT 15 yazıp 4545'e SMS gönderebilirsin.

PTTcell yeni hat ücreti ne kadar?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.

4446788 numara kime ait?

Sözleşmemde her yöne dakikalardan düşecek derken, bankaları aradığımda sorun olmazken Türk Telekom ® alt yapısı ile hizmet veren Pttcell müşteri hizmetlerini aradığımda faturama ücret yansıdığının farkına vardım müşteri temsilcileri bile bunun ne olduğunu bilmiyor.