iPhone 12 Pro hangi renk?

İçindekiler:

  1. iPhone 12 Pro hangi renk?
  2. iPhone 11 en çok hangi renk tercih ediliyor?
  3. iPhone 11 siyah mı beyaz mı?
  4. iPhone 7 Plus hangi renk tercih edilmeli?
  5. iPhone 11 içinden ne çıkıyor?
  6. iPhone 12 iyi mi?

iPhone 12 Pro hangi renk?

Apple, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerini Gümüş, Grafit, Altın ve Pasifik Mavisi renk seçenekleriyle kullanıcılarına sundu.

iPhone 11 en çok hangi renk tercih ediliyor?

iPhone 11 siyah renk genellikle klasik bir tercih olacaktır. Çizik ve kirliliği kapatan özellikte olan bu renk sade oluşuyla en çok tercih edilen renkler arasında yer alır.

iPhone 11 siyah mı beyaz mı?

Apple iPhone 11'i altı farklı renk sunmakta: Siyah. Beyaz. Sarı (Ürün) Kırmızı

iPhone 7 Plus hangi renk tercih edilmeli?

İnsanları telefonunuzla etkilemek istiyorsanız, dikkat çekmek istiyorsanız, Simsiyah iPhone 7/7 Plus modelini tercih etmelisiniz. Geleneksellikten hoşlanıyorsanız, Mat siyah veya Gümüş iPhone 7 alın. Biraz farklılık istiyorsanız, Altın ve Rose Gold (Roze Altın) iPhone 7 alın.

iPhone 11 içinden ne çıkıyor?

Kapağı kaldırdığımızda arka yüzü bize doğru bakacak şekilde iPhone 11 bizi hemen karşılıyor. Telefonun altında ise içinde garanti belgesi, hızlı başlangıç kılavuzu, SIM kart iğnesi ve Apple çıkartmalarının olduğu bir zarf var.

iPhone 12 iyi mi?

iPhone 12, her açıdan kullanıcıları tatmin edecek bir akıllı telefon. İnce ve hafif tasarımı kullanırken hoş bir his veriyor. Ekranı da kullanım zevkini artırıyor. A14 Bionic bir amiral gemisi telefondan beklenen performansı sunarken pili de normal yoğunluklu kullanımda bir günü rahatlıkla çıkarıyor.