Soo Ae Collagen Maske ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Soo Ae Collagen Maske ne işe yarar?
  2. Doğal kolajen maskesi nasıl yapılır?
  3. Collagen Ampoule mask nasıl kullanılır?
  4. Soo Ae maske nasil kullanilir?
  5. Aloe Ampoule mask nasıl kullanılır?

Soo Ae Collagen Maske ne işe yarar?

Ciltteki sağlıklı kolajen seviyesi, genç bir ten renginin dolgun ve pürüzsüz görünümünü elde etmeye yardımcı olabilir. Bu maskenin temel bileşenlerinden biri olarak, kuruluğa yol açabilecek nemin parçalanmasını önlerken hidrasyonu geri kazandırır, esnekliği ve esnekliği artırır.

Doğal kolajen maskesi nasıl yapılır?

Yumurta Akı ve Limon Maskesi Yumurta akı ile limon suyunu karıştırın. Oluşan karışımı bir fırça yardımı ile yüzünüze güzelce sürün. Cildinizin karışımı iyice emmiş olmasına dikkat edin. 2-3 dakika kadar cildinizde beklettiğiniz doğal kolajen maskesi bir süre sonra kuruyacaktır.

Collagen Ampoule mask nasıl kullanılır?

HBMIC Kolajen Maske Kullanımı Temiz cildinize maskeyi yerleştiriyorsunuz. 15-20 dakika bekleyip maskeyi cildinizden ayırıyorsunuz. Kalan solüsyonu cildinize yediriyorsunuz. Paket içinde o kadar çok solüsyon kalıyor ki ben yüzümden çıkardığım maskeyi tekrar paketine yerleştirip buzdolabında saklıyorum.

Soo Ae maske nasil kullanilir?

Soo'ae Cilt Bakım Maskesi Özellikleri Cildin esnekliğini artırarak daha genç bir görünüme kavuşturur. Tek kullanımlık olan bu kağıt maske, tabaka maske sağlamlığında yapıldığı için maskeyi yüzünüze kolaylıkla yerleştirip yaklaşık 10-15 dakika boyunca cildinizde bekletmeniz yeterli.

Aloe Ampoule mask nasıl kullanılır?

Maskeyi göz ve dudak çevresine gelmeyecek şekilde tüm yüzünüze eşit miktarda uygulayın. 3. 15-20 dakika bekletin, maskeyi nazikçe kaldırın ve parmak uçlarınızla fazla serum tamamen emilene kadar masaj yapın. Aloe'nın nemlendirme, pürüzsüzleştirme ve cildin ihtiyacı olan nemi ve bakımı sağlamasına yardımcı olur.