Gürcistan konsolosluğundan nasıl randevu alabilirim?

İçindekiler:

  1. Gürcistan konsolosluğundan nasıl randevu alabilirim?
  2. Konsolosluktan randevu nasıl alınır?
  3. Gürcistan Konsolosu kim?
  4. Türk konsolosluğundan randevu nasıl alınır?
  5. Gürcistan geçiş serbest mi?
  6. E devlet şifresi konsolosluktan alınır mı?
  7. Gürcistan'a giriş için ne gerekli?
  8. Gürcistan sinirlari acik mi?
  9. Yurtdışında yaşayanlar nasıl e-devlet şifresi alır?

Gürcistan konsolosluğundan nasıl randevu alabilirim?

E-Randevu almak için https://www.konsolosluk.gov.tr/adresindeki Konsolosluk İşlemleri sitesine girildiğinde sağ tarafta yer alan Ülke (Gürcistan) ve Temsilcilik (Batum Başkonsolosluğu) seçilmeli, Randevu Al butonuna tıklanmalıdır.

Konsolosluktan randevu nasıl alınır?

Tüm Konsolosluk işlemleri Başvuruları Sadece Randevu Almak Suretiyle Kabul Edilmektedir. Randevular www.konsolosluk.gov.tr adresinden alınabilmektedir. (Randevu alırken nüfus cüzdanında T.C kimlik numarası olması şarttır.

Gürcistan Konsolosu kim?

İstanbul'daki Gürcistan Konsolosluğu, Türkiye Konsolosu Zurab Pataradze tarafından yönetilmektedir ve telefon (+90) (212) 270-02-61 veya eposta [email protected] ile ulaşılabilir.

Türk konsolosluğundan randevu nasıl alınır?

Türkiye Cumhuriyeti Yurt Dışı Temsilciliklerinden randevu almanın iki yolu var. 1- İnternetten online olarak e-Konsolosluk randevu alma işleminizi www.konsolosluk.gov.tr adresinden kolayca yapabilirsiniz.

Gürcistan geçiş serbest mi?

Kademeli normalleşme süreci ile birlikte sınır kapısı 14,5 ay sonra yeniden geçişlere açıldı. Bugün saat 09.00'da iki ülkeden karşılıklı geçişler başladı. Geçişler 09.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılabilecek. Gürcistan'a giriş yapacak kişilerden 72 saat içinde alınmış PCR testi, özel sağlık sigortası isteniyor.

E devlet şifresi konsolosluktan alınır mı?

E-Devlet Şifresi için www.konsolosluk.gov.tr adresinden randevu alınması ve randevu günü ve saatinde müracaatların Başkonsolosluğumuza şahsen yapılması gerekmektedir. E-Devlet Kapısı, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan büyük bir internet sitesidir.

Gürcistan'a giriş için ne gerekli?

- Gürcistan'a giriş yapacak vatandaşlarımızın pasaport hamili olmaları gerekmemekte olup, T.C. Kimlik ile giriş hâlen mümkündür. - Vatandaşlarımızın şahsi araçlarını Gürcistan'a getirebilmeleri yine Kovid-19 pandemisi öncesi geçerli ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde mümkündür.

Gürcistan sinirlari acik mi?

Gürcistan, koronavirüs ile mücadele kapsamında aylardır turist geçişine kapalı olan tüm sınır kapılarını 1 Haziran itibarıyla açacağını duyurdu.

Yurtdışında yaşayanlar nasıl e-devlet şifresi alır?

Şifreyi; şahsen başvuru ile yurt içinde PTT işyerlerinden veya yetkili acentelerinden, yurt dışında ise Dışişleri Bakanlığı'na bağlı elçilik ve konsolosluklardan temin edebilirsiniz.