Soprano Ice nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Soprano Ice nasıl kullanılır?
  2. Soprano cihaz nedir?
  3. Soprano Ice Buz lazer nasıl?
  4. Soprano Ice lazer acıtıyor mu?
  5. Soprano Ice kaç watt?
  6. Buz lazer epilasyon kaçıncı seanstan sonra etkisini gösterir?

Soprano Ice nasıl kullanılır?

Soprano buz lazer ütüleme epilasyon tekniği ile uygulanmaktadır. Ütüleme tekniği, hastanın cildine makineye bağlı bir aparat ile baskı yapılması ve bu aparatın hastanın cildi üzerinde bastırılarak ilerletilmesidir. Kişi, tedavi sürecinde herhangi bir acı veya ağrı hissetmez.

Soprano cihaz nedir?

Soprano XL ütüleme lazer cihazı uzun süreli epilasyon için yaratılmış devrim niteliğinde bir ütüleme (diod) lazer sistemidir. ... Ayrıca dünyadaki sarfsız tek lazer epilasyon cihazıdır. Ütüleme Epilasyon Soprano XL in patentli teknolojisidir. Ülkemizde kullanımı hızla yayılmaktadır.

Soprano Ice Buz lazer nasıl?

İn-Motion tekniğine sahip olan cihaz, ciltte ütü yapar gibi hareket ettirilir ve bu esnada kılların kökleri aşamalı olarak ısıtılır. Kademeli ısıtma yöntemi ile yüksek enerji seviyelerine çıkılabilir. Özellikle ince ve açık renkli kıllarda arzu edilen etki elde edilir.

Soprano Ice lazer acıtıyor mu?

Merhaba, lazer epilasyon cihazları içinde en az acı duyacağınız cihaz Buz Lazer uygulamasıdır. Özel soğutma yapan başlık sayesinde acısız, son derece konforlu bir uygulamadır.

Soprano Ice kaç watt?

Soprano ICE, 600 watt gücünde, 810-nm diode lazer Ancak, sadece klasik bir diod lazer değil! Hatta “klasik” yönü de çok farklı. Şöyle ki; Altı ayrı cilt tipi için özel program. 120 J/cm2 ye kadar çıkan enerji gücü.

Buz lazer epilasyon kaçıncı seanstan sonra etkisini gösterir?

Buz lazer uygulaması diğer sistemler arasında en acısız, en hızlı ve en etkili yöntem olarak bilinmektedir. Buz epilasyon etkisini, ilk seanstan itibaren göstermeye başlamaktadır. Buz lazer uygulamasından 3-4 gün sonra uygulama yapılan bölgedeki kıllar yüzeye çıkar ve dökülmeye başlarlar.